Tα εύσημα στον Βαϊνάλντουμ από Κλοπ

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ και την αγωνιστική του κατάσταση τη φετινή περίοδο μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ.



Tα εύσημα στον Βαϊνάλντουμ από Κλοπ

Ο Ολλανδός χαφ πραγματοποίησε μια ακόμα καλή εμφάνιση απέναντι στη Μπράιτον (πραγματοποιώντας 75 εύστοχες μεταβιβάσεις στις 76 συνολικά προσπάθειες του), κερδίζοντας τα εύσημα απ’ τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και τονίζοντας έτσι τον εσωτερικό ανταγωνισμό για τις θέσεις του κέντρου με τους Τζόρνταν Χέντερσον και Φαμπίνιο.

«Η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη απ’ την αρχή. Ο 'Χέντο' δεν θα είχε μεγάλο χρονικό διάστημα για να ξεκουραστεί και ο Φαμπίνιο χρειάζεται χρόνο ακόμα ώστε να προσαρμοστεί, οπότε ήταν ξεκάθαρο πως ο Τζίνι θα ήταν διαθέσιμος για αυτή τη θέση (στα χαφ).  Ήταν εκπληκτικός στην προετοιμασία ως 'οκτάρι', όπως είναι πολύ καλός και ως 'εξάρι', δεν είχαμε ποτέ αμφιβολίες για αυτό», σχολίασε ο Γερμανός κόουτς, για να συνεχίσει λέγοντας για τον 27χρονο μέσο:

«Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι σημαντικό να μπορείς να καλμάρεις τον εαυτό σου σε διαφορετικές περιπτώσεις, ώστε να μην τρέχεις μονίμως πίσω απ’ την μπάλα όταν έχουμε αρκετούς παίκτες για να το κάνουν αυτό».

Χρήστος Γραβιάς