Γκρέμισε τους «αετούς» και πάτησε κορυφή η Γουότφορντ!

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για την Γουότφορντ, που επικράτησε με σκορ 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας στο «Βίκαρατζ Ρόουντ»! To 3/3 πλέον και για τις «σφήκες», που μοιράζονται πια την κορυφή της βαθμολογίας με τη Λίβερπουλ!



Γκρέμισε τους «αετούς» και πάτησε κορυφή η Γουότφορντ!

Το απόλυτο των νικών πλέον μετράει η ομάδα του Χάβι Γκράθια, έχοντας εννιά βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, παραμένει στους τρεις πόντους και στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα η Κρίσταλ Πάλας. Παρθενικό τέρμα για τον Χοσέ Χολέμπας μπροστά στο κοινό του «Βίκαρατζ Ρόουντ»!

Το ματς: Εξ αρχής φαινόταν πως θα ήταν μια αναμέτρηση ανοιχτού χαρακτήρα, αφού και οι δυο ομάδες μπήκαν με διάθεση να τρέξουν, να πιέσουν η μια την άλλη και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα γρήγορο γκολ.

Κάτι που ωστόσο δεν κατάφεραν στα πρώτα 45 λεπτά του, πληρώνοντας κυρίως την επιθετική τους αστοχία και όχι κάποια… παθητική διάθεση για να αμυνθούν. Αρχικά με τον Μπεντέκε και λίγο μετά με τον ΜακΆρθουρ, η Πάλας έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί, αφού ο Φόστερ σήκωσε… τοίχος μπροστά στην εστία του, ενώ λίγο μετά ήταν η σειρά του Περέιρα να αστοχήσει από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής. Ο Γιάνματ βρήκε ωραία τον Αργεντίνο φορ, αλλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Ό,τι δεν κατάφερε τότε πάντως το πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και η Γουότφορντ έγινε αισθητά επικίνδυνη μέσω των αντεπιθέσεων της. Μετά από ωραία ενέργεια του Καπού που ξέφυγε από τρεις παίκτες των αετών, ο Περέιρα με εύστοχο σουτ στο όριο της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Χένεσεί στο 53ο λεπτό. Οι «σφήκες» δεν εφησυχάστηκαν, φτάνοντας και σε δεύτερο γκολ, έστω και με κάποια δόση τύχης, όταν η σέντρα του Χολέμπας ξεγέλασε τον Χένεσεϊ και κατέληξε στα δίχτυα του για το 2-0.

Για την Κρίσταλ Πάλας το σκορ μείωσε λίγα λεπτά μετά ο Ζαχά με δυνατό πλάγιο σουτ, ξεκινώντας όμως από θέση οφσάιντ όταν παρέλαβε την μπάλα από τον Μάιερ. Οι «αετοί» προσπάθησαν να πιέσουν και άλλα για να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς πάντως να το καταφέρνουν, με τη Γουότφορντ να διαχειρίζεται σωστά το προβάδισμα και να παίρνει εντέλει μια πολύτιμη για εκείνη νίκη.

Oι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Γουότφορντ: Φόστερ, Γιάνματ, Κατκαρτ, Καμπασέλ, Χολέμπας, Χιούζ, Ντουκουρέ, Καπού, Γκρέι (73’ Σέμα), Ντίνι, Περέιρα

Κρίσταλ Πάλας: Χένεσεϊ, Γουόρντ, Σακό, Τόμκινς, Φαν Άανχολτ, Τάουνσεντ, ΜακΆρθουρ, Μιλιβόγεβιτς, Σλάπ (75’ Μάιερ), Ζαχά, Μπεντέκε (85’ Σόρλοθ)