Kλοπ: «Όχι η καλύτερη μας εμφάνιση, σημαντική η νίκη»

Ικανοποιημένος μεν για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Μπράιτον εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, που ωστόσο δεν ήθελε να δείξει σημάδια… χαλάρωσης, λέγοντας πως η Λίβερπουλ έχει ακόμα δρόμο ώστε να βελτιωθεί και να «καθαρίζει» πιο εύκολα παιχνίδια όπως το χθεσινό…



Kλοπ: «Όχι η καλύτερη μας εμφάνιση, σημαντική η νίκη»

«Δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση αλλά και πάλι παίξαμε αρκετά καλά. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις πολλές ευκαιρίες κόντρα σε μια καλά οργανωμένη Μπράιτον. Έχουμε τρεις νίκες σε τρία ματς πλέον, μηδέν παθητικό, τίποτα αρνητικό για όλα αυτά. Αλλά πλέον έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε.

«Είχαμε ένα καλό, μεστό πρώτο ημίχρονο, όπου παίξαμε με υπομονή και πετύχαμε ένα γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα. Δε νομίζω πως είχαν ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Μετά το ημίχρονο δεν κάναμε ακριβώς το ίδιο, δεν δείξαμε την ίδια υπομονή και το παιχνίδι άνοιξε πιο πολύ. Δεν υπήρχε ανάγκη για κάτι τέτοιο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά η Μπράιτον είχε τις στιγμές της και μας πίεζαν, είχαν ευκαιρίες και ο Άλισον έκανε μια μεγάλη επέμβαση. Κερδίσαμε δίκαια. Το 1-0 ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να πάρουμε», ήταν τα όσα ανέφερε με το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης κόντρα στους «γλάρους» ο Γερμανός.

Χρήστος Γραβιάς