Ο Πρίγκιπας Χάρι βάζει μαλλιά! Εσύ;

Τα φώτα της δημοσιότητας και κατ’ επέκταση το ενδιαφέρον του κόσμου, στρέφονται για ακόμη μια φορά στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Αιτία αποτελεί η πρόσφατη ανάρτηση της βρετανικής εφημερίδας Daily Star στο διαδίκτυο.   



Ο Πρίγκιπας Χάρι βάζει μαλλιά! Εσύ;

Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές από τον φιλικό κύκλο του νεοσύστατου ζευγαριού, Πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μάρκλ, και αποκαλύπτει την απόφαση του νεαρού πρίγκιπα να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών.

Το τελευταίο διάστημα, το ζήτημα της απώλειας μαλλιών φαίνεται να προβληματίζει ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Χάρι, όπως και εκατομμύρια άνδρες παγκοσμίως, και όχι άδικα. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, εκτιμάται ότι 81 στους 100 άνδρες που χάνουν τα μαλλιά τους αναφέρουν την ύπαρξη ιστορικού κληρονομικότητας. Γενετικοί – κληρονομικοί φαίνεται πως είναι και οι παράγοντες που συνέβαλαν στην εμφάνιση αραίωσης στην κορυφή του κεφαλιού του γοητευτικού πρίγκιπα. Ο ίδιος, βλέποντας τον μεγαλύτερο αδελφό του Γουίλιαμ να χάνει τα μαλλιά του με γοργούς ρυθμούς ήδη από την ηλικία των 25, και να μοιάζει όλο και πιο πολύ με τον πατέρα του Πρίγκιπα Κάρολο, εξέφρασε την επιθυμία του να  προβεί σε εμφύτευση μαλλιών προκειμένου να διατηρήσει την νεανική του εμφάνιση εν όψει του γάμου του με την Μέγκαν Μάρκλ. Σύμφωνα με φήμες, η τελευταία στηρίζει τη απόφαση του συντρόφου της, «σπάζοντας» το βασιλικό πρωτόκολλο και ανατρέποντας τα δεδομένα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Εμείς,  εντοπίσαμε τον κορυφαίο Έλληνα γιατρό στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, Δρ. Αναστάσιο Βεκρή και ζητήσαμε να μάθουμε περισσότερα για την διαδικασία στην οποία πρόκειται να υποβληθεί ο 33χρονος Χάρι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρωτοποριακή μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE (Follicular Unit Extraction) αποτελεί αποδεδειγμένα την πλέον ασφαλή και αποτελεσματική επιλογή στη μάχη που δίνουν καθημερινά άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας ενάντια στην τριχόπτωση.

Σε αντίθεση με παλαιότερες μεθόδους όπως είναι η FUT-Strip, η ελάχιστα επεμβατική Advanced FUE επιτυγχάνει 100% φυσικά αποτελέσματα, χωρίς πόνο, ράμματα και μετεγχειρητικές ουλές. Επιπλέον, η μέθοδος εφαρμόζεται και για την εμφύτευση τριχών σε περιοχές του προσώπου όπως είναι τα γένια, τα φρύδια, το μουστάκι και για την αποκατάσταση της τριχοφυΐας σε μετεγχειρητικές και μετατραυματικές ουλές, επιτυγχάνοντας αισθητικά αποτελέσματα εξαίρετης ποιότητας.

Η διαδικασία που ακολουθείται συνίσταται από την μεμονωμένη εξαγωγή και εμφύτευση τριχοθυλακίων από την δότρια στην λήπτρια περιοχή, εκεί δηλαδή όπου εντοπίζεται η αραίωση. Η εισαγωγή των τριχοθυλακίων γίνεται με τη χρήση ειδικής συσκευής εμφύτευσης, επιτρέποντας την τοποθέτηση των μοσχευμάτων στο κατάλληλο βάθος, χωρίς την δημιουργία υποδοχών.

Μόλις 3 μήνες μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced FUE στην εξειδικευμένη κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics, η επαναφύτρωση των μεταμοσχευμένων τριχοθυλακίων είναι ορατή, ενώ τα αποτελέσματα ολοκληρώνονται σταδιακά στον ένα χρόνο, με επαναφύτρωση που ξεπερνά σε ποσοστό το 95%.

 

Advanced Hair Clinics | http://www.advancedhairclinics.gr

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Γλυφάδα: +30 210 8980444

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040