Ο Πογκμπά δεν μάσησε τα λόγια του...

Για εμφάνιση που δεν αρμόζει στις αρχές και την παράδοση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για ένα γερό μάθημα που θα πρέπει να πάρει εκείνος και οι συμπαίκτες του αλλά και για το δίκιο των οπαδών που είναι εκνευρισμένοι με τους παίκτες του Μουρίνιο, μίλησε ο Πολ Πογκμπά μετά την ήττα (3-2) από τη Μπράιτον, το απόγευμα της Κυριακής.  



Ο Πογκμπά δεν μάσησε τα λόγια του...

Ο Γάλλος χαφ των «κόκκινων διαβόλων» δεν κρύφτηκε μετά το κακό αποτέλεσμα στο «Amex Stadium» και ανέφερε:

«Είναι η δεύτερη φορά που χάνουμε από τη Μπράιτον και δεν έπρεπε να γίνει έτσι. Δεν ήμασταν καλοί, όχι όσο θα έπρεπε...

Δεν είναι σωστό αυτό που έγινε. Ακόμα κι εγώ θα έπρεπε να εμφανιστώ πολύ καλύτερα στο γήπεδο και δεν το έκανα. Έπρεπε να κάνω λιγότερα λάθη και να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν το είχαμε...

Μπορώ να πω πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή. Ήταν μια πολύ κακή εμφάνιση από εμάς και είναι λάθος που χάσαμε τους βαθμούς.

Δεν είχαμε τη νοοτροπία και δεν τιμήσαμε την ιστορία της Γιουνάιτεντ. Ο κόσμος πικράθηκε και έχει κάθε δικαίωμα να είναι εκνευρισμένος μαζί μας έπειτα από αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να παίζουμε όπως αρμόζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν το κάναμε κόντρα στη Μπράιτον. Πρέπει να παίρνουμε νίκες και να κατακτούμε τίτλους και δεν παίξαμε βάσει αυτών των αρχών του συλλόγου. Δεν αξίζαμε τίποτα και ελπίζω να πήραμε ένα μεγάλο μάθημα...». 

Κώστας Ζάλιαρης