Τσέλσι – Άρσεναλ 2-2 (ημίχρονο)

Τρομερό ντέρμπι στο Λονδίνο, με την Τσέλσι να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων και την Άρσεναλ να ισοφαρίζει εντός τριών λεπτών! Πέδρο, Μοράτα, Μκιταριάν και Ιγουόμπι τα γκολ στο πρώτο μέρος!  



Τσέλσι – Άρσεναλ 2-2 (ημίχρονο)

Από τρομερή μπαλιά του Ζορζίνιο αριστερά και ασίστ του Μάρκος Αλόνσο στον Πέδρο έγινε το 1-0 μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ, ο Μοράτα στο 20' έκανε δύο τα τέρματα των «μπλε» όντας αποδέκτης βαθιάς μπαλιάς του Αθπιλικουέτα κι αφού έκανε προσποίηση στον Μουστάφι, «εκτέλεσε» τον Τσεχ.

Και τα δυο γκολ ήρθαν έπειτα από καλές στιγμές των «κανονιέρηδων» με Εζίλ και Ομπαμεγιάνγκ, με τον Γκαμπονέζο να σουτάρει ψηλά προ κενής εστίας.

Τρομερή χαμένη ευκαιρία στο 32' από τον Μκιταριάν σε στρωμένη μπαλιά, με τον Αρμένιο να πλασάρει πολύ ψηλά από θέση βολής! Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, πήρε το αίμα του πίσω μειώνοντας με πολύ καλό αριστερό σουτ χαμηλά στη δεξιά γωνία του Κέπα.

Στο 40' ο Ιγουόμπι από γύρισμα του Μπεγερίν, βρήκε χώρο να σουτάρει δυνατά από την «καρδιά» της περιοχής και να ισοφαρίσει άμεσα για το σύνολο του Έμερι!

Τεράστια ευκαιρία από τον Ομπαμεγιάνγκ στο 44' από τη μικρή περιοχή με αριστερό πλασέ που έφυγε άουτ! 

Κώστας Ζάλιαρης