Κάνει... μαγικά στη Λιντς ο Μπιέλσα, «εφτάρα» της Γουέστ Μπρομ στην ΚΠΡ!

Με το απόλυτο συνέχισε στη φετινή Τσάμπιονσιπ η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα, με τον el loco να γίνεται ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του κλαμπ που παίρνει μόνο νίκες στα τέσσερα πρώτα ματς της θητείας του στον πάγκο σε όλες τις διοργανώσεις, μετά και το 2-0 επί της Ρόδεραμ. Δεύτερη σερί ήττα για τη Ντέρμπι Κάουντι, διέλυσε την ΚΠΡ η Γουέστ Μπρομ, πέρασε από το Μπρίστολ η Μίντλεσμπρο.  



Κάνει... μαγικά στη Λιντς ο Μπιέλσα, «εφτάρα» της Γουέστ Μπρομ στην ΚΠΡ!

Το αποτέλεσμα της ήμερας ήταν αυτό στο «Χόθορνς», όπου οι «baggies» έδειξαν να ξεσπούν για τον υποβιβασμό τους και δεν λυπήθηκαν καθόλου την ΚΠΡ, την οποία και... κατέστρεψαν με εφτά γκολ. Και αξίζει να σημειωθεί πως στην ανάπαυλα, το σκορ ήταν στο ισόπαλο 1-1 προτού έρθει η ... καταιγίδα από τη Μπρομ!

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη για την ομάδα του Ντάρεν Μουρ τουλάχιστον για τα τελευταία 3,5 χρόνια (7-0 τη Γκέιτσχεντ το 2015 στο Κύπελλο), ενώ, η ΚΠΡ υπέστη τη μεγαλύτερη ήττα της έπειτα από το 7-1 του Μαΐου του 1987, σε ματς με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, στην πρώτη κατηγορία.

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, «Μπόρο» διατήρησε το αήττητο έπειτα από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, αφού, επιβλήθηκε 20 της κακής και με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, Μπρίστολ Σίτι.

Με σκορ 2-0 επικράτησε η φετινή τρομερή Λιντς στο ματς με τη Ρόδεραμ, με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να γράφει ιστορία από τα πρώτα τέσσερα ματς της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία των «παγωνιών», αφού έγινε ο πρώτος με το 4x4 σε όλες τις διοργανώσεις στο ξεκίνημα της θητείας του στο κλαμπ.

Δεύτερη σερί ήττα για τη Ντέρμπι Κάουντι του Φρανκ Λάμπαρντ, 2-1 από την αήττητη Μίλγουολ στο «Ντεν», αήττητο πέντε αγώνων συμπλήρωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ κλέβοντας βαθμό στο φινάλε με το 2-2 στην έδρα της Γουίγκαν, γκολ στο τέλος πέτυχε και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τον Σαρπ για το 2-1 επί της Νόριτς.

Σταμάτησε το απόλυτο της Άστον Βίλα αφού έμεινε στο 1-1 με την Ίπσουϊτς εκτός έδρας, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 39ο λεπτό! 

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην Τσάμπιονσιπ:

Μπρίστολ Σίτι – Μίντλεσμπρο 0-2

Χαλ – Μπλάκμπερν 0-1

Ίπσουϊτς – Άστον Βίλα 1-1

Λιντς – Ρόδεραμ 2-0

Μίλγουολ – Ντέρμπι Κάουντι 2-1

Ρέντινγκ – Μπόλτον 0-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Νόριτς

Γουέστ Μπρομ – ΚΠΡ 7-1

Γουίγκαν – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-2

Κώστας Ζάλιαρης