Δεν απέκλεισε αποχωρήσεις παικτών ο Ποκετίνο

Το ενδεχόμενο πώλησης ή δανεισμού παικτών από το ρόστερ της Τότεναμ δεν απέρριψε μέσω δηλώσεων του ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.



Δεν απέκλεισε αποχωρήσεις παικτών ο Ποκετίνο

Ο Αργεντίνος τεχνικός, επιθυμώντας να μην έχει περαιτέρω προβλήματα με το ροτέισιον της ομάδας του μέσα στη χρονιά, ξεκαθάρισε πως δεν θα έχει θέμα με το να αποχωρήσουν ορισμένοι παίκτες εάν εκείνοι το επιθυμούν:

«Θα δούμε αν κάποιοι παίκτες πιστεύουν πως μπορούν να συμβάλλουν στυς στόχους του κλαμπ. Διάφορα πράγματα μπορεί να συμβούν στις επόμενες εβδομάδες. Αν κάποιος παίκτης δεν είναι χαρούμενος επειδή χρειάζεται να παίζει ή επειδή πιστεύει ότι μπορεί να παίζει περισσότερο σε άλλη ομάδα, ή χρειάζεται μια νέα πρόκληση, είχα πει πως θα βρούμε μια λύση. Θέλω οι παίκτες μου να είναι χαρούμενοι που βρίσκονται εδώ κάθε μέρα».

Ενδεχομένως η… «καμπάνα» διά στόματος Μαουρίτσιο Ποκετίνο να χτυπά κυρίως για τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ, για τον οποίο ερίζουν οι Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου, καθώς και για τους Ενκουντού και Γιάνσεν που είναι πιθανό να αποχωρήσουν ως δανεικοί.

Χρήστος Γραβιάς