Σαν να… συνέρχεται!

Πέρασε πολλά, άκουσε περισσότερα, όμως με το πείσμα και την… εμμονή του να αγωνιστεί σε ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο δείχνει να κερδίζει τη μάχη! Ο Τζο Χαρτ δείχνει αναγεννημένος στις πρώτες του συμμετοχές με τη φανέλα της Μπέρνλι και θυμίζει σιγά σιγά τον παλιό, καλό του εαυτό!  



Σαν να… συνέρχεται!

Ο Άγγλος τερματοφύλακας αγωνίστηκε για ακόμη μία φορά βασικός στη χθεσινή ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και η συμμετοχή του ήταν καταλυτική στην πρόκριση της ομάδας του (1-0 στην παράταση).

Εκτός από το γεγονός ότι προέβη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, σε ορισμένες σωτήριες επεμβάσεις, ο έμπειρος άσος προσέδωσε ξανά σιγουριά – μα πάνω απ’όλα ηρεμία στην αμυντική γραμμή της Μπέρνλι!

Αυτό, μετά το πρώτο ματς στην Τουρκία αλλά και το εναρκτήριο ματς της Πρέμιερ Λιγκ, ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που ο Χαρτ κρατά απαραβίαστη την εστία του.

Για να βρει κανείς αντίστοιχη επίδοση θα πρέπει να ανατρέξει πάνω από δύο χρόνια πίσω, τον Μάρτιο  του 2016, αγωνιζόμενος ακόμη με τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι και πριν τους δανεισμούς του σε Τορίνο και Γουέστ Χαμ.