Πάλας... μέχρι το κόκκαλο ο Ζαχά

Το συμβόλαιό του με την Κρίσταλ Πάλας έως το 2023 ανανέωσε ο Γουίλφριντ Ζαχά, που δήλωσε «Πάλας μέχρι το κόκκαλο»!



Πάλας... μέχρι το κόκκαλο ο Ζαχά

Σε ένα γκρουπ σημαντικών μονάδων που συνθέτουν ένα καλοκουρδισμένο εδώ και αρκετούς μήνες σύνολο, ο Ιβοριανός επιθετικός είναι σίγουρα από τους πρώτους στους οποίους βασίζονται οι Λονδρέζοι, και η ανανέωσή του έμοιαζε μονόδρομος.

Όντας και ο ίδιος ικανοποιημένος από τον ρόλο που έχει αναλάβει,απολαμβάνοντας ξεκάθαρα το ποδόσφαιρό του εκεί, ο 25χρονος αποδέχθηκε με χαρά να αποτελέσει μέλος του συλλόγου στον οποίο αναπτύχθηκε ποδοσφαιρικά για τα επόμενα πέντε χρόνια, βάζοντας οριστικά τέλος σε κάθε πιθανό σενάριο μετά τις τρομερά βελτιωμένες εμφανίσεις του.

Συγκεκριμένα ο Ζαχά έπαιξε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα το 2010, πριν τραβήξει το βλέμμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία δεν έπιασε ποτέ. Έκτοτε πέρασε ένα διάστημα ως δανεικός στην Πάλας, ένα στην Κάρντιφ και ξανά στο Λονδίνο, με τον σύλλογο να τον παίρνει και πάλι πίσω ως μόνιμο το 2015.

Συνολικά μετράει 288 εμφανίσεις με τους «αετούς», σκοράροντας 44 γκολ. Το τελευταίο του, κατά την πρώτη αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, τον έχει κάνει πρώτο σκόρερ των Λονδρέζων στην κατηγορία από τότε που πήρε την σημερινή της μορφή.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζαχά έγινε από σήμερα (15/08) ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ομάδα του Ρόι Χότζον.

Γιώργος Σιάφας