Έπαιζε τραυματίας στο Μουντιάλ ο Λόβρεν: Τέθηκε εκτός δράσης

Με πρόβλημα για το οποίο δεν είχε ενημερώσει την Λίβερπουλ έπαιζε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της Κροατίας ο Ντέγιαν Λόβρεν, που θα χάσει τα πρώτα στάδια της νέας σεζόν.



Έπαιζε τραυματίας στο Μουντιάλ ο Λόβρεν: Τέθηκε εκτός δράσης

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην πορεία που έκανε η εθνική του ομάδα μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το γόητρο μιας τέτοιας διοργάνωσης να το κάνει να σφίξει τα δόντια και να παίξει με πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Ωστόσο δεν είχε φροντίσει να ενημερώσει την Λίβερπουλ για την κατάστασή του, η οποία διαπίστωσε την σοβαρότητα της κατάστασης κατά την επιστροφή του ποδοφαιριστή της στην Αγγλία μετά τις παρατεταμένες διακοπές του.

«Δεν μπορώ να προπονηθώ καθόλου εξαιτίας πόνου στους μύες της κοιλιάς μου. Πονάω πάρα πολύ και θα επισκεφθώ έναν ειδικό γιατρό στην Ολλανδία», είπε σε Μέσο της πατρίδας του ο αυτοαποκαλούμενος ένας από τους κορυφαίους σέντερ μπακ στον κόσμο, που δεν θα είναι στην διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ για τα πρώτα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, στις ίδιες δηλώσεις ανέφερε πως: «Προφανώς στην Λίβερπουλ δεν είναι ευχαριστημένοι, αλλά ποιος δεν θα έπαιζε για την Κροατία σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση».

Γιώργος Σιάφας