Τελειώνει του Μίνα, είναι έτοιμη και για Ζουμά η Έβερτον!

Παίκτης της Έβερτον πρέπει να θεωρείται ο Γιέρι Μίνα, με τον σύλλογο να έρχεται σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την μεταγραφή του, την ώρα που ακούγεται πως τα έχει βρει και με την Τσέλσι για τον ετήσιο δανεισμό του Κερτ Ζουμά!



Τελειώνει του Μίνα, είναι έτοιμη και για Ζουμά η Έβερτον!

Ο Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έγινε αρκετές φορές το επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά τα παιχνίδια της Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ακουγόταν εδώ και μέρες πως ενδιέφερε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ψάχνει απεγνωσμένα στόπερ, ωστόσο θα γίνει κάτοικος Αγγλίας για λογαριασμό της Έβερτον.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα βρέθηκε στο νοσοκομείο της Βαρκελώνης για να κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να γλιτώσουν λίγο πολύτιμο χρόνο οι δύο πλευρές (σ.σ και ξανά πήγε εκεί για το δεύτερο μέρος της διαδικασίας), με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να παίζει και σε άλλα μέτωπα κατά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Αγγλία.

Πιο συγκεκριμένα, μαζί με τον Μίνα θα πιάσει λιμάνι και ο Κερτ Ζουμά, για τον οποίο η Έβερτον λέγεται ότι ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον ετήσιο δανεισμό του. Αν τελεσφορήσουν και αυτές οι κινήσεις, τότε ο Μάρκο Σίλβα θα έχει χτίσει μία από τις θεωρητικά πιο δυνατές ομάδες της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, ομάδα που σίγουρα θα περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία και ο κόσμος της έχοντας μεγάλες προσδοκίες...

Γιώργος Σιάφας