Άλισον, Σαλάχ και Ντε Μπρόινε διεκδικούν τους τίτλους των κορυφαίων στο Champions League

Τα βραβεία για τον καλύτερο τερματοφύλακα, τον καλύτερο μέσο και τον καλύτερο επιθετικό διεκδικούν αντιστοίχως οι Άλισον Μπέκερ, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Μοχάμεντ Σαλάχ, που θα πρέπει να κοντράρουν τεράστια ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.



Άλισον, Σαλάχ και Ντε Μπρόινε διεκδικούν τους τίτλους των κορυφαίων στο Champions League

Ενώ στην Αγγλία το μυαλό όλων βρίσκεται στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών, η UEFA ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τους κορυφαίους της διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε τον Μάιο με τον χαμένο τελικό της Λίβερπουλ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τους “κόκκινους” να έχουν 2/3 «Άγγλους» εκπροσώπους στις σχετικές λίστες των τριών.

Αρχικά, ο νέος τερματοφύλακας της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, Άλισον Μπέκερ, θα πρέπει να ξεπεράσει σε προτίμηση τους Κέιλορ Νάβας και Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Από ‘κει και πέρα ο κορυφαίος αμυντικός θα είναι σίγουρα ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης μιας και υποψήφιοι είναι οι Ραφαέλ Βαράν, Μαρσέλο και Σέρχιο Ράμος. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θα πρέπει να τερματίσει μπροστά από τον Τόνι Κροος, για ένα βραβείο που λογικά θα καταλήξει στον Λούκα Μόντριτς που ολοκληρώνει τις σχετικές υποψηφιότητες.

Τέλος, στους επιθετικούς ο Μο Σαλάχ θα πρέπει να αφήσει πίσω του τους δύο κορυφαίους, τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Γιώργος Σιάφας