«Φονικές» τριπλέτες στο κέντρο! (pic)

Είναι από τους λόγους που κάνουν ακόμα μεγαλύτερη την αναμονή των οπαδών για το νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Στο χώρο του κέντρου των... μεγάλων δυνάμεων του πρωταθλήματος, έχουν συγκεντρωθεί πλέον ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και κάνουν ακόμα πιο ποιοτική την κούρσα για το στέμα!  



«Φονικές» τριπλέτες στο κέντρο! (pic)

Η Τσέλσι πήρε τον Ζορζίνιο από τη Νάπολι με την έλευση του Μαουρίσιο Σάρι για την άκρη του πάγκου, ενώ, τις τελευταίες ώρες της διορίας των μεταγραφών αποκτήθηκε και ο Ματέο Κόβασιτς με δανεισμό από τη Ρεάλ, στο πλαίσιο της μετακίνησης του Κουρτουά στη «βασίλισσα».

Η Άρσεναλ πηρε το... εργαλείο εξ Ουρουγουάης, Λούκας Τορέιρα, για να πλαισιώσει τους Ράμσεϊ και Εζίλ.

Η Λίβερπουλ πρόσθεσε τους Ναμπί Κεϊτά και Φαμπίνιο στο δυναμικό της, ώστε να γίνει ακόμα πιο ατσάλινη η μεσαία της γραμμή με τον Τζόρνταν Χέντερσον.

Στη Σίτι υπάρχει πάντα η φοβερή και τρομερή τριάδα των Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε και Σίλβα, με τους συγκεκριμένους να έχουν παίξει τον δικό τους εξαιετικά σημαντικό ρόλο στην περσινή εκπληκτική πορεία μέχρι και τον τίτλο, ενώ στη Γιουνάιτεντ, πλάι στους Πογκμπά και Μάτιτς, θα υπάρχει πλέον ο Φρεντ.

Ας αρχίσουν, λοιπόν, οι χοροί...

Κώστας Ζάλιαρης