Κουρτουά: «Ήθελα να είμαι κοντά στα παιδιά μου... » (pic)

Ένας από τους κυριότερους λόγους της απόφασης του Τιμπό Κουρτουά να μην παραμείνει στην Τσέλσι και να πιέσει για να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, πέρα από το καλό της καριέρας του, ήταν και η επιθυμία του να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του, στην πατρίδα του...  



Κουρτουά: «Ήθελα να είμαι κοντά στα παιδιά μου... » (pic)

Ο Βέλγος πορτιέρε αποχαιρέτησε τον λονδρέζικο σύλλογο και τον κόσμο της ομάδας στην οποία πρώτη φορά βρέθηκε το 2011, αλλά κέρδισε τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από το 2014, όταν και είχε πλέον «ψηθεί» μετά από τρεις χρονιές ως δανεικός στην Ατλέτικο.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στην Τσέλσι και τους οπαδούς της, αφού αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο κλαμπ και ευχαρίστησε όλους με όσους συνεργάστηκε, ανέφερε πως: «ελπίζω όλοι να καταλαβαίνετε πως έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός πως πλέον θα είμαι κοντά στα παιδιά μου...

«Η Τσέλσι έδειξε αρχικά ενδιαφέρον στο πρόσωπό μου όταν ήμουν 19 ετών και τότε ήταν όνειρο για εμένα σε εκείνη την ηλικία. Η επιλογή να με στείλουν δανεικό τα πρώτα χρόνια, με βοήθησε να ωριμάσω.

Όταν επέστρεψα, ήμουν πλέον ευτυχισμένος που ανήκα σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στον κόσμο, εκπληρώνοντας μεγάλα παιδικά όνειρα με την κατάκτηση δυο πρωταθλημάτων, ενός Λιγκ Καπ και ενός Κυπέλλου» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης