Νέβιλ και Κάραγκερ έδωσαν... ξεκαρδιστικό σόου! (vid)

Από το γκολ με το οποίο πέρυσι ο Ρούμπεν Νέβες έγραψε ιστορία στην Τσάμπιονσιπ, μέχρι και τις εκτελέσεις πέναλτι, οι Κάραγκερ και Νέβιλ έδωσαν μοναδικό σόου στο SkySports, παραμονές της πρώτης σέντρας του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ!  



Νέβιλ και Κάραγκερ έδωσαν... ξεκαρδιστικό σόου! (vid)

Οι δύο άλλοτε θρύλοι των Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστές στο δημοφιλές ειδησεογραφικό δίκυο, προσπάθησαν να μιμηθούν το απίστευτο γκολ που είχε πετύχει πριν από λίγους μήνες με τη φανέλα της Γουλβς ο Ρούμπεν Νέβες, ενώ έβαλαν και στοίχημα για την εκτέλεση από την άσπρη βούλα!

Ο Γκάρι Νέβιλ έχασε το δικό του πέναλτι κι έτσι πρέπει να εμφανιστεί στην κάμερα με τη φανέλα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, με το όνομα του Σακίρι στην πλάτη!

Αξίζει ειδική αναφορά στο ύφος του Κάραγκερ τη στιγμή που σκοράρει με βολέ, στην επιστροφή του έπειτα από την ιστορία που εκτυλίχθηκε με την ανάρμοστη συμπεριφορά του και το φτύσιμο σε διερχόμενο αυτοκίνητο...

 

 

@gneville2 and @23_carra on fire! 😂 The pair take on *that* @rubendsneves volley from last season and absolutely nail it. Sign them up! 🍿

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sky Sports (@skysports) στις

 

Κώστας Ζάλιαρης