Αποφάσεις μετά το Μουντιάλ

Σε δεύτερη μοίρα, τουλάχιστον για το διάστημα που θα διαρκέσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική, θα βάλει το ποδοσφαιρικό του μέλλον ο Τζέιμς Μίλνερ. Ο νεαρός μέσος τόνισε σκέφτεται μόνο την επιτυχία με την εθνική ομάδα της Αγγλίας στο Μουντιάλ, ενώ δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στην Άστον Βίλα.



Αποφάσεις μετά το Μουντιάλ

Οι «χωριάτες» απέρριψαν πρόταση 20 εκατ. λιρών της Σίτι για τον ποδοσφαιριστή τον οποίο και απέκτησαν το καλοκαίρι του 2008 από τη Νιούκαστλ, έναντι 12 εκατ. λιρών. Ο Μίλνερ πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ωστόσο ούτε ο ίδιος γνωρίζει την ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο. «Δεν γνωρίζω αν θα είμαι στη Βίλα την επόμενη σεζόν. Όλη τη χρονιά δούλεψα σκληρά και αφοσιώθηκα στο καλό της ομάδας. Τώρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το Μουντιάλ» δήλωσε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια στο «Villa Park».

«Δεν με επηρεάζουν οι συζητήσεις που γίνονται για το μέλλον μου. Τα σενάρια ολοένα και πληθαίνουν στις περιόδους των μεταγραφών για όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι ιδιαίτερα κολακευτικό να ακούγεται το όνομά σου για μεγάλους συλλόγους, ωστόσο το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η Αγγλία και το Μουντιάλ» κατέληξε.