Νέα εποχή στο ιδιοκτησιακό της Άρσεναλ

Ο Άλισερ Ουσμάνοφ επιβεβαίωσε πως αποδέχεται την προσφορά των 600 εκατ.λιρών από τον Σταν Κροένκε για την πώληση των μετοχών του κι έτσι η Άρσεναλ ανήκει πλέον ολοκληρωτικά στον Αμερικανικό δισεκατομμυριούχο.  



Νέα εποχή στο ιδιοκτησιακό της Άρσεναλ

Το deal με το οποίο ανήκει πλέον στον Κροένκε το συντριπτικό ποσοστό των μετοχών του λονδρέζικου συλλόγου (στο 97%), ανεβάζει την αξία του κλαμπ στο 1,8 δισεκατομμύρια, με τους οπαδούς της ομάδας να κάνουν λόγο για... μαύρη μέρα.

Ο Αμερικανός, ήταν ούτως ή άλλως το μεγάλο αφεντικό με το πλειοψηφικό πακέτο του 67%, ωστόσο, ουδείς πλέον μπορεί να κοντράρει τη δύναμή του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο φοβάται ο κόσμος της Άρσεναλ από τον σύνδεσμο Arsenal Supporters’ Trust, αφού θεωρούν πως δεν θα μπορεί ν’ ακουστεί ούτε στο ελάχιστο η φωνή τους.

«Ανακοινώνω ότι πουλάω το μερίδιο των μετοχών που είχα στην κατοχή μου, για το καλό του κλαμπ. Εύχομαι τα καλύτερα και κάθε επιτυχία για το μέλλον» ανέφερε η τοποθέτηση του Άλισερ Ουσμάνοφ για την αποδοχή της προσφοράς που έκανε ο Κροένκε.

Κώστας Ζάλιαρης