Μουρίνιο: «Επιτέλους... τελείωσε η προετοιμασία»!

Σαν... βάσανο αντιμετώπιζε τις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής προετομασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο, δηλώνοντας ανακουφισμένος μετά το φινάλε του φιλικού με τη Μπάγερν Μονάχου και την επιστροφή της ομάδας στη βάση της...  



Μουρίνιο: «Επιτέλους... τελείωσε η προετοιμασία»!

Ο Πορτογάλος κόουτς, έπειτα και από τη νέα ήττα των «κόκκινων διαβόλων» σε ματς προετοιμασίας, με το 1-0 από τους Βαυαρούς, στη Γερμανία, το βράδυ της Κυριακής, αισθάνθηκε να φεύγει από πάνω του ένα μεγάλο βάθος, καθώς επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Μάντσεστερ.

Μάλιστα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ για την κατάσταση που βίωνε ενόψει του τελευταίου φιλικού αγώνα και τους ποδοσφαιριστές που είχε διαθέσιμους, ανέφερε:

«Επιτέλους, τελείωσε! Επιτέλους ολοκληρώθηκε μια πολύ δύσκολη προετοιμασία.

Οι νεαροί παίκτες που χρησιμοποίησα στο παιχνίδι με τη Μπάγερν τα πήγαν εξαιρετικά και δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο δεδομένων των συνθηκών.

Από τη μια, γύρισα στον πάγκο και είδα τους Τουανθέμπε, Μίτσελ, Γκάρνερ και Τσονγκ και από την άλλη έβλεπα τον Λεβαντόφσκι, τον Ρόμπεν, τον Γκορέτσκα και τον Σούλε. Μόνο ο Τολισό τους έλειπε...». 

Κώστας Ζάλιαρης