Θέλει έναν μέσο ο Σάρι

Έναν ακόμη παίκτη για τον άξονα θέλει για την Τσέλσι ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος φανέρωσε πως δεν έχει μιλήσει για κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή με την διοίκηση.



Θέλει έναν μέσο ο Σάρι

Ο νέος προπονητής των Λονδρέζων έχει ήδη αποκτήσει τον Ζορζίνιο για τον χώρο της μεσαίας γραμμής έναντι 52 εκατομμυρίων λιρών, και έως τώρα το πρώτο του outfield απόκτημα (σ.σ πήρε και τον Ρομπ Γκριν για το τέρμα) δείχνει πως θα έχει μέλλον στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτός τον οποίο θα ήθελε να προσθέσει στο ρόστερ πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος σε λίγα 24ωρα στην Αγγλία, δεδομένου βέβαια ότι δεν θα χάσει κάποιον εκ των Τιμπό Κουρτουά και Εντέν Αζάρ που έχουν προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον.

«Μιλώ με τον σύλλογο για την αγορά, αλλά αυτό γίνεται 1-2 φορές, όχι παραπάνω. Μιλήσαμε για τις θέσεις και τα χαρακτηριστικά, αλλά δεν αναφέραμε ονόματα. Οπότε δεν ξέρω. Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε κάτι, αλλά ίσως και μόνο έναν παίκτη. Έχουμε πολύ καλούς μέσους, αλλά ίσως ένας μέσος με διαφορετικά χαρακτηριστικά ίσως θα μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις μας», σχολίασε ο Σάρι.

Γιώργος Σιάφας