Ζεσούς πενταετίας στη Σίτι!

Νέο συμβόλαιο συνεργασίας, που θα τον κρατήσει στο «Etihad» έως το καλοκαίρι του 2023, υπέγραψε με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Γκάμπριελ Ζεσούς!  



Ζεσούς πενταετίας στη Σίτι!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός λογίζεται ως σημαντικότατο μέλος των «πολιτών»… του μέλλοντος και έτσι οι διοικούντες, έπειτα φυσικά και από τη σύμφωνη γνώμη του Πεπ Γκουαρντιόλα, του προσέφεραν νέο συμβόλαιο!

Το πρωί της Παρασκευής (3/8), λοιπόν, ο 21χρονος άσος έβαλε την υπογραφή του και δέσμευσε το μέλλον του στη Σίτι για ακόμη πέντε χρόνια!

«Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν και τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν! Νομίζω ότι η επιλογή μου να έρθω στη Σίτι ήταν η καλύτερη που έκανα στη ζωή μου. Εδώ βελτιώνομαι τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως άνθρωπος», τόνισε αμέσως μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στην ομάδα και συνέχισε:

«Επίσης ένα ευχαριστώ και στην ομάδα που είναι τόσο οργανωμένη και μου έδωσε μεγάλη προσοχή από τότε που ήρθα. Ο Γκουαρντιόλα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου, αλλά και η διοίκηση! Η Σίτι είναι μεγάλη ομάδα και γίνεται συνεχώς μεγαλύτερη! Ευχαριστώ για όλα. Ελπίζω να συνεχίσω να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς».