Στην έξοδο ο Μιραλάς, μιλάει με Φιορεντίνα

Ανάμεσα στους τέσσερις που ενημερώθηκαν ότι από εδώ και στο εξής θα προπονούνται μόνοι τους, αφού δεν υπολογίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Έβερτον, είναι και ο Κέβιν Μιραλάς... Σε συζητήσεις με τη Φιορεντίνα για δανεισμό (με οψιόν αγοράς) φέρεται να βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής.   



Στην έξοδο ο Μιραλάς, μιλάει με Φιορεντίνα

Σύμφωνα με την Liverpool Echo, ο Μάρκο Σίλβα, δεν θέλει τον Βέλγο εξτρέμ στο ρόστερ του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο που ανοίγει σε κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα.

Ο Μιραλάς, έχοντας παραχωρηθεί δανεικός στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν, επέστρεψε στα «ζαχαρωτά» το φετινό καλοκαίρι, όμως φαίνεται ότι δεν υπάρχει πλέον θέση για εκείνον στα πλάνα του νέου προπονητή της ομάδας, Μάρκο Σίλβα.

Έτσι, μαζί με τους Άσλεϊ Γουίλιαμς (φέρεται να βρίσκεται κοντά στη Στόουκ) αλλά και τους Κούκο Μαρτίνα και Νίκολα Βλάσιτς, ενημερώθηκαν ότι δεν θα συμμεέχουν πλέον στο πρόγραμμα που θ’ ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας...

Σύμφωνα, πάντως, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία, ο Μιραλάς μιλάει με τη Φιορεντίνα για το ενδεχόμενο να παίξει εκεί με τη μορφή δανεισμού και να εξασφαλίσουν οι «βιόλα» οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την Έβερτον αποχώρησαν φέτος οι Ρούνεϊ, Κλάασεν, Φούνες Μόρι και Ρόμπλες, ενώ παραχωρήθηκαν δανεικοί οι Γκάρμπατ και Ταράσα. 

Κώστας Ζάλιαρης