Το καλοκαίρι του Χάντσον – Οντόι (vids)

Αναμφίβολα, είναι ο πρωταγωνιστής της φετινής προετοιμασίας της Τσέλσι. Ο Χάντσον – Οντόι, στα 17 του χρόνια (ενηλικιώνεται τον Νοέμβρη) εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εμπιστοσύνη του Μαουρίτσιο Σάρι, έκανε τρομερές εμφανίσεις στο ICC και... γλιτώνει τον δανεισμό.  



Το καλοκαίρι του Χάντσον – Οντόι (vids)

Πρόκειται για επιτελικό μέσο, ο οποίος κυρίως αγωνίζεται – και του αρέσει πολύ – στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ως περιφερειακός επιθετικός.

Με παρουσίες μονάχα στα μικρότερα τμήματα της Τσέλσι, ο Καλούμ Χάντσον – Οντόι πήρε τις ευκαιρίες του στη φετινή προετοιμασία των Λονδρέζων, έπαιξε από 80 λεπτά στις φιλικές αναμετρήσεις με τις Ίντερ και Άρσεναλ στο ICC στις ΗΠΑ και... έβγαλε μάτια.

 

 

Πολύ καλή πρώτη επαφή με τη μπάλα, αρκετά καλή διαχείριση της κατοχής, ψυχραιμία και ενθουσιασμός σε... ισορροπία ώστε να του βγαίνουν τα περισσότερα από αυτά που έχει στο μυαλό του και ιδανικός στη δημιουργία ευκαιριών (τις οποίες απώλεσε ο Μοράτα στο φιλικό ντέρμπι με την Άρσεναλ).

 

 

Κόντρα στη γενικότερη νοοτροπία της Τσέλσι που παραχωρεί τους πιτσιρικάδες της με τη μορφή δανεισμού στη Φίτεσε ώστε να «ψηθούν» και να πάρουν εμπειρίες και παιχνίδια στα πόδια τους, ο νεαρός περιφερειακός επιθετικός φαίνεται ότι κερδίζει μια θέση στο ρόστερ των «μπλε» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Έχει ακόμα μέλλον, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει ένας πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι θα μείνει μαζί μας για τη νέα σεζόν» ανέφερε ο Μαουρίτσιο Σάρι για τον Χάντσον – Οντόι λίγο μετά τη φιλική ήττα στα πέναλτι από τους «κανονιέρηδες», το βράδυ της Τετάρτης, σε απόλυτη επιβράβευση των προσπαθειών και της εξαιρετικής εικόνας που βγάζει στο γήπεδο ο 17χρονος άσος. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης