«Είχε επαφές με Κέιν και Σαλάχ η Ρεάλ Μαδρίτης»

Τους Χάρι Κέιν και Μοχάμεντ Σαλάχ προσπάθησε – ανεπιτυχώς εντέλει – να αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στη φετινή μεταγραφική περίοδο, αμέσως μετά την μετακίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους!



«Είχε επαφές με Κέιν και Σαλάχ η Ρεάλ Μαδρίτης»

Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στην αναζήτηση των επόμενων «galacticos», μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου σταρ για τη Γιουβέντους, και από τη στιγμή που η παραμονή των Γκάρεθ Μπέιλ και Καρίμ Μπενζεμά στην ισπανική πρωτεύουσα δεν είναι σίγουρα, ήταν λογικό επόμενο να «ανοίξει» ο χορός διάφορων μεγάλων ονομάτων το φετινό καλοκαίρι!

Σύμφωνα λοιπόν με την ισπανική «El Pais», οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν τις προηγούμενες εβδομάδες επαφές τόσο με τον Άγγλο φορ της Τότεναμ, όσο και με τον Αιγύπτιο εξτρέμ της Λίβερπουλ, στην προσπάθεια τους να τους… «ψήσουν» να μετακινηθούν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»!

Οι προσπάθειες των Ισπανών όμως έπεσαν… στο κενό, με τους δυο προαναφερθέντες παίκτες να υπογράφουν μάλιστα νέο συμβόλαιο με τις ομάδες τους.

Βασικός στόχος για τη Ρεάλ παραμένει ο Εντέν Αζάρ της Τσέλσι, για να αποτελέσει το βαρύ όνομα στην μετά-Κριστιάνο εποχή…

Χρήστος Γραβιάς