Γλυκάθηκε με Αλέξις και νίκησε τη Ρεάλ (vid)

Στο τελευταίο φιλικό της... περίεργης, φετινής της προετοιμασίας επί αμερικανικού εδάφους, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στη Φλόριντα, με τον Αλέξις Σάντσες να σκοράρει και να δημιουργεί το άλλο γκολ της ομάδας του.  



Γλυκάθηκε με Αλέξις και νίκησε τη Ρεάλ (vid)

Η φετινή προετοιμασία των «κόκκινων διαβόλων» κύλησε τελείως ανορθόδοξα με τη γκρίνια και τις καταστάσεις που δημιούργησε στο εσωτερικό της ομάδας ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι τρεις εβδομάδες κύλησαν με δυσκολία και με πολύ περίεργες μέρες, ωστόσο, το τελευταίο φιλικό ήταν νικηφόρο, απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Βέβαια, οι «μερένχες» παρατάχθηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα κόντρα στο σύνολο του «special one»...

Ο Αλέξις Σάντσες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τη Γιουνάιτεντ, σκοράροντας από γύρισμα του Νταρμιάν στο 18' και δίνοντας ασίστ στον Άντερ Ερέρα με το κεφάλι στο 27' για να επιτευχθούν και τα δύο τέρματα της αγγλικής ομάδας από το πρώτο ημίχρονο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου μείωσε στο τελικό 2-1 ο Μπενζεμά για τη Ρεάλ.

Ο Χιλιανός αστέρας του συλλόγου του Μάντσεστερ, είχε χάσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας καθώς περίμενε να εγκριθεί η visa του ώστε να μπορεί να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα που ακολουθούσαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, όμως, φρόντισε πίσω στο Κάρινγκτον να δουλέψει πολύ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης...

Δείτε το βίντεο από το ματς του Hard Rock Stadium:

Κώστας Ζάλιαρης