Επιστροφή για Σαλάχ-Μανέ, με ανατροπή την Σίτι η Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ είδε τους Μο Σαλάχ και Σαντιό Μανέ να φοράνε τα κόκκινα για πρώτη φορά μετά την παρουσία τους στο Μουντιάλ, με τους δυο Αφρικανούς παίκτες να γίνονται παράλληλα και οι πρωταγωνιστές της φιλικής νίκης κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (2-1), στο «ΜetLife Stadium» της Νέας Υόρκης.



Επιστροφή για Σαλάχ-Μανέ, με ανατροπή την Σίτι η Λίβερπουλ

Το σκορ της «δυνατής» χθεσινής αναμέτρησης άνοιξε για τους «πολίτες» ο Λιρόι Σανέ, ύστερα από ωραία κούρσα και πλασέ στην αριστερή γωνία του Κάριους, με τους «κόκκινους» όμως να απαντάνε, αρχικά με κεφαλιά του Σαλάχ και με πέναλτι του Μανέ προς το τέλος του αγώνα.

Eν μέσω των μουντιαλικών απουσιών, Γκουαρντιόλα και Κλοπ έδωσαν εκ νέου την ευκαιρία σε αρκετούς νέους παίκτες αλλά και σε «ρεζέρβες», ενώ στα θετικά για τον Ισπανό τεχνικό της Σίτι συγκαταλέγεται το ότι είδε τον Μπερνάντο Σίλβα να βρίσκεται στην αποστολή και να παίρνει χρόνο συμμετοχής απέναντι στη Λίβερπουλ.

Τα «δυνατά» τεστ δεν σταματάνε εδώ όμως για τις δυο ομάδες, καθώς Σίτι και Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσουν στις 28/7 τις Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

Χρήστος Γραβιάς