«Πυρά» Χένες κατά Οζίλ!

Έντονη κριτική προς τον Μεσούτ Οζίλ άσκησε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, αναφορικά με την απόφαση του άσου της Άρσεναλ να αποσυρθεί από την εθνική Γερμανίας, αλλά και για τη γενικότερα κάκιστη - κατά τον ίδιο - αγωνιστική κατάσταση του παίκτη της Άρσεναλ!



«Πυρά» Χένες κατά Οζίλ!

Μετά το καταστροφικό για τον ίδιο και τη Γερμανία Μουντιάλ της Ρωσίας, και τα όσα αρνητικά σχόλια άκουσε, σε συνδυασμό με τα όσα άκουσε για την φωτογραφία του με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε βαθμό που πήραν μέχρι και ρατσιστική χροιά, ο Μεσούτ Οζίλ αποφάσισε να σταματήσει πλέον από τα «πάντσερ».

«Είμαι χαρούμενος που όλη αυτή η αναστάτωση έλαβε τέλος. Έπαιζε σκ@@@ εδώ και χρόνια. Τελευταία φορά που κέρδισε τάκλιν ήταν πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Και τώρα αυτός και οι σκ@@@ εμφανίσεις του κρύφτηκαν πίσω απ’ αυτήν την εικόνα», σχολίασε για την επιμάχη φωτογραφία ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου σχετικά με τον 29χρονο άσο, ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την πολιτική διάσταση που πήρε το εν λόγω θέμα, επικαλούμενος παράλληλα και τα σχόλια που αφορούσαν την τουρκική του καταγωγή.

Ο Ούλι Χένες ωστόσο θέλησε να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι της υπόθεσης, τονίζοντας πως: «Όποτε η Μπάγερν έπαιζε ενάντια στην Άρσεναλ, παίζαμε κυρίως προς την πλευρά του γιατί ξέραμε πως είναι το αδύνατο σημείο τους. Ο Οζίλ δεν έχει θέση στην εθνική ομάδα εδώ και χρόνια».

Αποτέλεσμα εικόνας για uli hoeness bayern

Xρήστος Γραβιάς