«Ο Σάρι ήθελε να πάρει όλη τη Νάπολι στην Τσέλσι»!

Κατά του Μαουρίτσιο Σάρι και των προθέσεών του στη νέα σελίδα της προπονητικής του καριέρας στην Τσέλσι, στράφηκε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις. Ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» μίλησε για την κόντρα του με τον νυν κόουτς των «μπλε» και ανέφερε πως ήθελε να πάρει στο Λονδίνο όλους τους παίκτες που είχε στο «Σαν Πάολο».  



«Ο Σάρι ήθελε να πάρει όλη τη Νάπολι στην Τσέλσι»!

Ο Σάρι είναι ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, αντικαθιστώντας τον Αντόνιο Κόντε, αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο πρότζεκτ της καριέρας του μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Μαζί του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» πήρε και τον Ζορζίνιο από τη Νάπολι, όμως, μάλλον δεν ήταν ο μοναδικός που ήθελε να κλείσει για τη νέα του ομάδα, από το ρόστερ που είχε μέχρι πέρυσι στα χέρια του.

«Δεν μου άρεσε που είπε ότι και οι δύο κάναμε λάθη στον τρόπο που χειριστήκαμε το θέμα της αποχώρησής του, καθώς εγώ δεν θεωρώ ότι έκανα λάθη. Είχε συμβόλαιο και συμπεριφερόταν απαράδεκτα απέναντι σε ορισμένους ποδοσφαιριστές. Εκείνοι του έδωσαν πολλά κι αυτός τους ... έβγαζε το λάδι σε κάθε προπόνηση. Έπειτα, ήθελε να τους πάρει όλους στην Τσέλσι» ήταν τα λόγια του Ντε Λαουρέντις. 

Κώστας Ζάλιαρης