Eξετάζει και Μπάτλαντ-Πίκφορντ η Τσέλσι

Τις περιπτώσεις των Τζόρνταν Πίκφορντ και Τζακ Μπάτλαντ κοιτάζει με ενδιαφέρον η Τσέλσι, ώστε να είναι προετοιμασμένη σε περίπτωση που ο Τιμπό Κουρτουά μετακινηθεί προς… άλλες πολιτείες.



Eξετάζει και Μπάτλαντ-Πίκφορντ η Τσέλσι

Από τη στιγμή που ο Βέλγος τερματοφύλακας εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο μετακίνησης του στην Ρεάλ Μαδρίτης, στην Τσέλσι εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο!

Στο μικροσκόπιο των Λονδρέζων πλέον έχει μπει για τα καλά πλέον ο Τζόρνταν Πίκφορντ, ο οποίος ανήκει στην Έβερτον και αποτέλεσε τον βασικό γκολκίπερ της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Για την πώληση του τα «ζαχαρωτά» αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 50 με 60 εκ. λίρες.

Ενδιαφέρον έχει προκύψει εξίσου και για τον Τζακ Μπάτλαντ της Στόουκ, που αποτελεί πιο προσιτή οικονομικά λύση απ’ αυτήν του Πίκφορντ.

Οι δυο προαναφερθέντες γκολκίπερ συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της Τσέλσι, καθώς αμφότεροι βρίσκονται σε νεαρή ποδοσφαιρικά ηλικία (25 χρονών ο Μπάτλαντ, 24 ο Πίκφορντ), ενώ έχουν εμπειρίες και γνωρίζουν καλά το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Αποτέλεσμα εικόνας για butland england

Χρήστος Γραβιάς