Βαθιά το χέρι στην τσέπη η Ρεάλ για Αζάρ, «χαλαρά» η Τσέλσι

Φημών συνέχεια για τον Εντέν Αζάρ και την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να λέγεται πως είναι έτοιμοι να καταβάλουν 112 εκατομμύρια λίρες για την απόκτησή του, την ώρα που στην Τσέλσι δείχνουν χαλαροί και ευελπιστούν πως θα κρατήσουν τον παίκτη.

Advertisement
Βαθιά το χέρι στην τσέπη η Ρεάλ για Αζάρ, «χαλαρά» η Τσέλσι

Ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε γραφτεί πως ο Αζάρ έχει ήδη συμφωνήσει με την «Βασίλισσα» και σιγά-σιγά παίρνει τον δρόμο προς το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», η «London Evening Standard» ισχυρίζεται πως οι Λονδρέζοι δεν αγχώνονται από τις πιέσεις με κύριο λόγο τις οικονομικές απαιτήσεις που έχουν για τον ποδοσφαιριστή, αφού θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν κουβέντα με συζητήσιμη τιμή 200 εκατομμυρίων λιρών ενώ θα προσπαθήσουν να δελεάσουν και τον ποδοσφαιριστή με νέο βελτιωμένο συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα εξακολουθούν να ακούγονται ψίθυροι και για τον Τιμπό Κουρτουά, τον οποίο η Ρεάλ θέλει να τον κάνει δικό της με περίπου 35 εκατομμύρια, έναν χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του. Όσον αφορά τους Ισπανούς, εικάζεται πως ενδιαφέρονται και για τον Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ.

Γιώργος Σιάφας