Μαζεύει βαλίτσες ο Μινιολέ

Βαλίτσες για να φύγει από το Μέρσεϊσαϊντ μαζεύει ο Σιμόν Μινιολέ, που εξετάζει προτάσεις όπως ήταν αναμενόμενο μετά την απόκτηση του Άλισον Μπέκερ από την Λίβερπουλ.



Μαζεύει βαλίτσες ο Μινιολέ

Ο Βέλγος έβγαλε από ένα σημείο και μετά την περασμένη σεζόν στον πάγκο ως δεύτερη επιλογή πίσω από τον Λόρις Κάριους και κάθε του ελπίδα να επιστρέψει ως βασικός στο αρχικό σχήμα των «κόκκινων» εξανεμίστηκε όταν ο σύλλογος έσπασε κάθε ρεκόρ για να αποκτήσει τον Άλισον από την Ρόμα.

Σε μια αναμενόμενη κίνηση, λοιπόν, ο Μινιολέ άρχισε να κοιτάει τις εναλλακτικές του και σύμφωνα με τον ατζέντη του μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές εξελίξεις. Όλα αυτά την ώρα που για τον πελάτη του γράφεται πως ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα, στην οποία επίσης γράφεται πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να μετακινηθεί, όχι πως θα παίζει μπροστά από τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, αλλά γιατί πρόκειται για έναν τεράστιο και πάρα πολύ δημοφιλή σύλλογο που θα εμπλουτίσει το βιογραφικό του μετά και από τα χρόνια που πέρασε στην Λίβερπουλ.

«Η έλευση του Άλισον δεν αλλάζει την κατάσταση. Ο στόχος μας είναι να βρούμε μια λύση για τον Σιμόν ώστε να παίζει και το αυτό ισχύει και παρά την μεταγραφή. Ξέρουμε ότι ένας παίκτης που κάνει 60-70 εκατομμύρια ευρώ δεν είναι κάποιος που θα μείνει στον πάγκο. Εξετάζουμε την κατάσταση και ψάχνουμε μία λύση που θα του δώσει αγωνιστικά λεπτά. Υπάρχουν επιλογές και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές», ανέφερε ο ατζέντης του.

Γιώργος Σιάφας