Το «αντίο» του Κόντε

Την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν και τον βοήθησαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον πάγκο της Τσέλσι ένιωσε ο Αντόνιο Κόντε!  



Το «αντίο» του Κόντε

Ο Ιταλός τεχνικός είπε «αντίο» σε οπαδούς, ποδοσφαιριστές και στα μέλη του τιμ των «μπλε», ευχόμενος επιτυχίες στο μέλλον!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους  φίλους στην Τσέλσι για τη σκληρή δουλειά και την στήριξή τους τις τελευταίες δύο σεζόν, που μας έδωσαν την ευκαιρία να κατακτήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ και το Κύπελλο Αγγλίας.

Το ίδιο θέλω να πω και στους ποδοσφαιριστές, των οποίων το ταλέντο και η συνέπειά τους ήταν σημαντικές σε αυτές τις επιτυχίες. Τους ευχαριστώ για όλα. Ήταν ευχαρίστηση να δουλεύω μαζί τους καθημερινά. Στο τιμ μου, που πάντα δούλευε πολύ σκληρά, πρέπει να πω ένα ευχαριστώ και συγχαρητήρια για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους.

Απόλαυσα την παρουσία μου στην Αγγλία και στο Λονδίνο τόσο πολύ και θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Τσέλσι που συμπεριφέρθηκαν υπέροχα σε εμένα και στην οικογένειά μου. Ήταν υπέροχο που μπόρεσε να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου αυτή τη διετία με τους απίθανους οπαδούς της Τσέλσι! Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου.

Ελπίζω η Τσέλσι να συνεχίσει να είναι πετυχημένη και εύχομαι σε όλους μια καλή νέα σεζόν! Έχω πολλές αναμνήσεις από την ομάδα, τις οποίες θα πάρω μαζί μου στην επόμενη πρόκληση της καριέρας μου».