Επίσημα στα κόκκινα ο Σακίρι!

Την τρίτη της μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι ολοκλήρωσε το βράδυ της Παρασκευής η Λίβερπουλ, επισημοποιώντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σέρνταν Σακίρι!



Επίσημα στα κόκκινα ο Σακίρι!

Μετά τους Φαμπίνιο και Κεϊτά, ο Σακίρι γίνεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ στο πλαίσιο της τρέχουσας θερινής μεταγραφικής περιόδου. 

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός, μετακινήθηκε από το Στόουκ στο Λίβερπουλ ένατι 13 εκατ.λιρών και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους». 

Έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στους «πότερς» και έχοντας καταγράψει ήδη 84 συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, συνεχίζει στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου, φορώντας φανέλα με... παρόμοιο χρώμα, αν και αυτή τη φορά είναι κατακόκκινη κι όχι ερυθρόλευκη. 

«Πάντοτε θέλεις να βρίσκεσαι στο κορυφαίο επίπεδο και πλέον είμαι χαρούμενος που ανήκω στη Λίβερπουλ. Ήθελα να έρθω και πριν από μερικά χρόνια, όμως τότε δεν συνέβη και ευτυχώς το κατάφερα φέτος» είπε ο Σακίρι που ξεκίνησε και στα τέσσερα ματς της εθνικής ομάδας της Ελβετίας στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης