Μάχρεζ: «Με ήθελε ο Γκουαρδιόλα, δεν δίστασα»

No-brainer χαρακτήρισε την απόφασή του να πάει στην Μάντσεστερ Σίτι ο Ρίγιαντ Μάχρεζ, ο οποίος δήλωσε πως το “Etihad” ήταν μονόδρομος από την στιγμή που ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον ζήτησε στην ομάδα του.



Μάχρεζ: «Με ήθελε ο Γκουαρδιόλα, δεν δίστασα»

Ο Αλγερινός έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των «πολιτών» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον στόχο της κατάκτησης του Champions League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, που υπέγραψα με αυτόν τον σύλλογο. Όσον αφορά το μεταγραφικό ρεκόρ δεν το σκέφτομαι και πολύ. Είμαι χαρούμενος, ξεκινάω μια νέα δοκιμασία στην ζωή μου. Δεν έχω μιλήσει με τον Πεπ για τις προσδοκίες του τη νέα σεζόν. Είναι χαρούμενος για εμένα. Θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα και στην πορεία θα δούμε.

Η Σίτι είναι σύλλογος που θέλει να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλος σύλλογος και έχει τα πάντα για να το καταφέρει. Είναι στόχος. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε και να δούμε τι θα γίνει. Ο Πεπ είναι ένας μεγάλος προπονητής που έχει κερδίσει πολλά και ήδη έχει γράψει ιστορία στην Σίτι. Θέλω να δουλέψω υπό τις οδηγίες του. Δεν δίστασα καθόλου. Με ήθελε ο Γκουαρδιόλα.

Όλοι βλέπουν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Αγγλία ήταν πάρα πολύ καλή και της αξίζουν συγχαρητήρια που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό. Είναι πολύ δύσκολο να το πετύχεις. Θα μπορούσαν να το είχαν κερδίσει. Τους αξίζουν συγχαρητήρια», είπε συγκεκριμένα.

Γιώργος Σιάφας