Γιαρμολένκο: «Δεν θα σας πω ότι είμαι ο δεύτερος Μέσι, αλλά...»

Σκληρή δουλειά υποσχέθηκε κάτω από τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη ο Αντρί Γιαρμολένκο, ο οποίος δεν έταξε στον κόσμο της Γουέστ Χαμ πως θα βγει δεύτερος Μέσι, αλλά πως θα κάνει τα πάντα για να έρθουν επιτυχίες στην ομάδα.



Γιαρμολένκο: «Δεν θα σας πω ότι είμαι ο δεύτερος Μέσι, αλλά...»

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Γουέστ Χαμ. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος με σπουδαίους οπαδούς. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα είμαι ο δεύτερος Μέσι, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ένα πράγμα και αυτό είναι πως θα δίνει όλο το μου το είναι για την ομάδα.

Θα βάζω όλη μου την ενέργεια για να κάνω τα πάντα να την βοηθήσω να κερδίσει παιχνίδια και έχοντας και την όποια τύχη, να κατακτήσει μερικά τρόπαια. Η χρονιά μου στην Ντόρτμουντ ήταν σκληρή. Το πρώτο εξάμηνο πίστευα πως τα πάω μια χαρά, αλλά μετά ήρθε ο τραυματισμός και δεν μπόρεσα να συνεχίσω από εκεί που το άφησα.

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι όχι ένα από τα καλύτερα, αλλά το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Είναι δύσκολο να παίξεις σε αυτή και περιμένω με πολύ ενδιαφέρον να δω τι μπορώ να κάνω. Φυσικά για κάθε ποδοσφαιριστή είναι καλύτερο να παίζει στα μεγαλύτερα παιχνίδια. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξεις στον κόσμο τι αξίζεις και γι’ αυτό ήρθα στην Πρέμιερ.

Θα κάνω τα πάντα για να κάνω τους οπαδούς όσο πιο χαρούμενους γίνονται», σχολίασε ο νέος ποδοσφαιριστής του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Γιώργος Σιάφας