Tσαν: «Πήγα στη Γιουβέντους για τίτλους, κανένα θέμα με Κλοπ»

Για το νέο «κεφάλαιο» που μόλις ανοίγει στην καριέρα του, τους στόχους που θέτει εκεί, καθώς και για τις σχέσεις του με τον πρώην πλέον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε ως παίκτης της Γιουβέντους πια ο Εμρέ Τσαν.



Tσαν: «Πήγα στη Γιουβέντους για τίτλους, κανένα θέμα με Κλοπ»

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο «Άνφιλντ» και τη Λίβερπουλ, ο 23χρονος χαφ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους», αφήνοντας το να εκπνεύσει και να αλλάξει επομένως πρωτάθλημα και ομάδα, επιλέγοντας τη Γιουβέντους.

«Είχα αρκετές προσφορές από πολύ καλές ομάδες. Αποφάσισα όμως να έρθω στη Γιουβέντους σκεπτόμενος το πόσο μεγάλο πρότζεκτ αποτελεί. Έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και θέλω να αποτελώ μέρος αυτού του συλλόγου, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ», δήλωσε στην «Liverpool Echo» ο Γερμανός διεθνής, και συνεχίσε:

«Ήρθα για να κατακτήσω τίτλους, νομίζω πως ο πρώτος στόχος αποτελεί πάντα η Serie A και ακολούθως και το Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον Κλοπ δεν είχα ποτέ προβλήματα, είχα μια άριστη σχέση μαζί του. Στο τέλος μου ευχήθηκε ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα».

Χρήστος Γραβιάς