Οι Γερμανοί πέσανε να… ξαναφάνε τον Οζίλ

Τελειωμό δεν έχει η επίθεση που δέχεται ο Μεσούτ Οζίλ μετά την αποκαρδιωτική παρουσία της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.



Οι Γερμανοί πέσανε να… ξαναφάνε τον Οζίλ

Ο άσος της Άρσεναλ δέχεται τις τελευταίες ώρες νέα πυρά, αυτή τη φορά από τον πρόεδρο της γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ράινχαρτ Γκρίντελ, ο οποίος τον παρότρυνε μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο «Kicker» να απολαύσει τις διακοπές του και στη συνέχεια να αποφασίσει για το μέλλον του στα «πάντσερ»…

«Είναι ξεκάθαρο πως ο Μεσούτ πρέπει να μιλήσει δημόσια όταν επιστρέψει από τις διακοπές του και να ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί να συνεχίσει να τιμά τα χρώματα της Εθνικής Γερμανίας. Στη συνέχεια θα πρέπει βέβαια να τοποθετηθεί και ο Γιόακιμ Λεβ για το αν υπάρχει πλέον χώρος για τον Οζίλ στο ρόστερ» τα λόγια του.

Παρατηρητής των όσων συμβαίνουν με τον 29χρονο άσο είναι βέβαια ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ορμώμενος από την ιδέα του Όλιβερ Μπίρχοφ για αποπομπή του Οζίλ από την «Nationalmannschaft» τόνισε στην «Bild».

«Αν ήμουν στην θέση του θα έφευγα. Πρέπει να σταματήσει να απολογείται συνέχεια για τις ευθύνες μιας ολόκληρης ομάδας. Είναι μέλος της Εθνικής τα τελευταία εννέα χρόνια, στέφθηκε μαζί της Παγκόσμιος Πρωταθλητής αλλά η τωρινή κατάσταση μοιάζει ανεξέλεγκτη…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μουσταφά Οζίλ.

Ιωάννης Τζιουμακλής