Bolshoi Bets: Ευκαιρία για Κροατία, κλειστό σκορ το Σουηδία-Αγγλία

Οι δύο προημιτελικοί που παρακολουθήσαμε εχθές ήταν αντάξιοι των προσδοκιών και αποζημίωσαν το φίλαθλο κοινό με το θέαμα και την εξέλιξη τους. Αναμφισβήτητα το μεγάλο «μπαμ» ακούστηκε στην βραδινή αναμέτρηση της Βραζιλίας με το Βέλγιο. Όχι μόνο, γιατί η «Σελεσάο» αποκλείστηκε αλλά και λόγω της εμφάνισης των ¨κόκκινων διάβολων¨ . Σε αυτό το σημείο του τουρνουά, μεγάλο ρόλο παίζει και η τύχη.



Bolshoi Bets: Ευκαιρία για Κροατία, κλειστό σκορ το Σουηδία-Αγγλία

Δεν έκανε το 1-0 η Βραζιλία στις δύο δικές της ευκαιρίες στην αρχή του παιχνιδιού, το έκανε το Βέλγιο στο δικό του κόρνερ. Προφανώς δεν νίκησε από τύχη, αλλά κάποιες μικρές λεπτομέρειες που κρίνουν τελικά το παιχνίδι, ήταν με το μέρος του. Ακόμα και στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, η Βραζιλία έχασε δύο καλές ευκαιρίες και ο Κουρτουά έκανε μία τρομερή απόκρουση. Η τριάδα Αζάρ-Ντε Μπρόινε-Λουκάκου πάντως ήταν μαγική. Στον πρώτο χρονικά αγώνα, η Γαλλία εκμεταλλεύτηκε την καλύτερη επιθετική λειτουργία της και πήρε την πρόκριση. Η απουσία του Καβάνι αποδείχτηκε δυσαναπλήρωτη για τη «Σελέστε». Επιστροφή στο 1/2 για τη στήλη. Σήμερα θα μάθουμε τις ομάδες του δεύτερου ημιτελικού. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια.

Στη Σαμάρα θα διεξαχθεί το Σουηδία-Αγγλία(17:00). Οι Σουηδοί έχουν φτάσει ως εδώ χάρη στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία τους. Οι γρήγορες αντεπιθέσεις με Μπεργκ- Φορμπεργκ και τα στημένα δίνουν τη λύση μπροστά. Σήμερα δεν μπορούν να υπολογίζουν στο δεξιό μπακ Λούστιγκ με τον Κράφτ να παίρνει τη θέση του. Οι Άγγλοι ξεπέρασαν την κακοτυχία που τους κυνηγούσε στη διαδικασία των πέναλτι, επικρατώντας της Κολομβίας. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πλέον. Οι εμφανίσεις είναι καλές, η άμυνα αντέχει, στην επίθεση βρίσκει τη λύση με υπομονή. Για σήμερα ο Ντέλε Άλι δίνεται ως αμφίβολος με τον Λόφτους-Τσικ και τον Ντάιερ να είναι υποψήφιοι για τη θέση του. Οι δύο ομάδες θα δώσουν έμφαση στην άμυνα. Ένα μικρό προβάδισμα το έχει η Αγγλία ως προς τον τελικό νικητή, όχι όμως στο 1,75 που βρίσκεται η απόδοση. Και στα γκολ το ματς δείχνει δύσκολο σε εκτίμηση. Το εύρος 2 έως 3 γκολ επαληθεύεται συχνά ως τώρα και ο ΟΠΑΠ μας το προσφέρει στο 1,70. Ένα ειδικό που δείχνει ελκυστικό, είναι να έχει το 2ο ημίχρονο τα περισσότερα γκολ, στη λογική πως στο 1ο οι ομάδες θα είναι πολύ προσεκτικές και προσφέρεται στο 1,98.

Στο Σότσι θα γίνει το παιχνίδι Ρωσία-Κροατία(21:00). Οι διοργανωτές του Παγκοσμίου έχουν κάνει ήδη την υπέρβαση, παίρνοντας την πρόκριση κόντρα στην Ισπανία. Δεν εντυπωσιάζουν με την απόδοση τους όμως. Η άμυνα είναι το κύριο μέλημα. Μπροστά βολεύεται με τις αντεπιθέσεις αφού στο σετ παιχνίδι δυσκολεύεται αρκετά. Τα ψηλά κορμιά που διαθέτει την ευνοούν στις στημένες φάσεις. Ο Τσερίσεφ επανέρχεται στη βασική 11άδα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Η Κροατία έκανε κακή εμφάνιση στο ματς με τη Δανία, συγκρινόμενη πάντα με τα τρία παιχνίδια των ομίλων που εντυπωσίασε. Η ποιότητα ατομικά και κυρίως συνολικά είναι μεγάλη και λογικά αυτό ήταν μία κακή παρένθεση. Σήμερα όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή Ντάλιτς. Η αλήθεια είναι, πως η Ρωσία είναι ένα βατό εμπόδιο για τους Βαλκάνιους και αυτό το αναγνωρίζουν άπαντες στο στρατόπεδο της ¨Χρβατσκα¨. Είναι αρκετά έμπειροι για να παρασυρθούν και να αφήσουν την ευκαιρία να τους φύγει. Η απόδοση στον ΟΠΑΠ για να κερδίσουν το παιχνίδι βρίσκεται στο 2,05 και είναι πιο ψηλά από ότι την περίμενα. Εναλλακτικά το εύρος 2 έως 3 γκολ δείχνει αρκετά πιθανό.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Συνοπτικά

Σουηδία-Αγγλία ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ το 2ο 1,98

Ρωσία-Κροατία 2 2,05

Νίκος Κεραμύδας