Χέντερσον: «Θα είμαι μια ζωή υπόχρεος στον Πίφκορντ»

Υπόχρεος για μια ζωή θα είναι στον Τζόρνταν Πίκφορντ ο Τζόρνταν Χέντερσον, που ευχαρίστησε τον συντοπίτη του για την απόκρουση στην διαδικασία των πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην εθνική Αγγλίας απέναντι στην Κολομβία.



Χέντερσον: «Θα είμαι μια ζωή υπόχρεος στον Πίφκορντ»

Πριν το άστοχο χτύπημα των Κολομβιανών και την απόκρουση του Πίκφορντ, ο Χέντερσον είχε χάσει πέναλτι που θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστικό, αλλά ο νεαρός κίπερ έκανε πολύ καλά την δουλειά του και πέρασε την ομάδα του.

Έχοντας συνυπάρξει στον ίδιο σύλλογο, την Σάντερλαντ, αλλά και όντες αντίπαλοι στο Μέρσεϊσαϊντ με Λίβερπουλ και Έβερτον, τους δύο τους συνδέουν πολλά, και τώρα σύμφωνα με τον Χέντερσον θα τους συνδέουν ακόμη περισσότερα.

«Τον ευχαρίστησα. Δυστυχώς δεν μπορώ να τον ευχαριστήσω όσο θέλω. Θα του είμαι για μια ζωή υπόχρεος. Μου είπε ότι οι Mackems (σ.σ αυτοί που είναι από το Σάντερλαντ) είναι ενωμένοι. Του είπα, Χριστέ μου, σε είχα βοηθήσει εκεί έξω. Είμαστε πολύ δεμένοι γενικά ο ένας με τον άλλο. Νομίζω ότι είναι ευδιάκριτο.

Είναι δύσκολο όταν χάνεις ένα πέναλτι. Δεν μπορείς να ακούσεις τίποτα που να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Αλλά στην τελική δεν έχει και τόση σημασία τώρα. Του έγινε άδικη κριτική του Πίκφορντ μέσα στην εβδομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερε να τα πάει όπως τα πήγε με την Κολομβία. Έκανε φανταστικές αποκρούσεις στο ματς και είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για εκείνον όσο και για όλους τους υπόλοιπους», σχολίασε σχετικά.

Γιώργος Σιάφας