Τον Ντιέγκο Κόστα να τον ακούς! (Video)

Διαφορετική κατάληξη μπορεί να είχε το παιχνίδι της Ρωσίας κόντρα στην Ισπανία εάν ο Φερνάντο Ιέρο είχε ακούσει την συμβουλή του Ντιέγκο Κόστα να μην συμπεριλάβει τον Κόκε ανάμεσα στους εκτελεστές των πέναλτι. Και η αντίδραση του πρώην επιθετικού της Τσέλσι όταν αστοχεί ο συμπαίκτης του στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι για ακόμη μία φορά μοναδική!



Τον Ντιέγκο Κόστα να τον ακούς! (Video)

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός είχε περάσει αλλαγή από τον Ιέρο στο παιχνίδι των «16» με τους Ρώσους, σε μια κίνηση που συνήθιζε ο κατ’ ανάγκην προπονητής των Ισπανών περνώντας στην θέση του τον πρώην παίκτη της Άρσεναλ, Ιάγο Άσπας, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να έχει ενεργό ρόλο στην συζήτηση για τα πέναλτι.

Εκεί, λοιπόν, που όλοι είναι μαζεμένοι και ψάχνουν τους πέντε πρώτους που θα αναλάβουν αυτό το ειδικό φορτίο στην ψυχοφθόρο διαδικασία, ο Κόστα πλησιάζει τον Ράμος μόλις καταλαβαίνει ότι ο Κόκε θα είναι ανάμεσα σε αυτούς και τον προτρέπει να πει μια κουβέντα παραπάνω ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δεν τα καταφέρνει και μεταβιβάζει την ανησυχία του τόσο στον Ιέρο όσο και στον Πέπε Ρέινα, με τον προπονητή της «ρόχα» να του λέει από την πλευρά του πως, «ο Κόκε είναι μια χαρά».

Τελικά... δεν ήταν, και με το που έχασε το πέναλτι ο Κόστα γύρισε εν εξάλλω καταστάσει ψάχνοντας τον Ιέρο, για να τον βρει και σε ελεύθερη μετάφραση να του πει, «Τον Ντιέγκο Κόστα θα τον ακούς».

Δείτε το βίντεο με τη νέα... υπερπαραγωγή των Ισπανών για όσα δεν πιάνει η κανονική ροή, με την συγκεκριμένη στήλη να κάνει θραύση μετά από τα παιχνίδια στην ιβηρική χερσόνησο:

 

 

Γιώργος Σιάφας