Παπασταθόπουλος: «Στις τρεις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ»

Κάτι περισσότερο από ευτυχισμένος παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Άρσεναλ.



Παπασταθόπουλος: «Στις τρεις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ»

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν θα μπορούσε άλλωστε να αισθάνεται διαφορετικά από τη στιγμή που ανήκει πλέον σε έναν εκ των κορυφαίων συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ, όπου μάλιστα θα έχει στην ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τους Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Χένρικ Μχιταριάν.

«Αισθάνομαι υπέροχα! Είναι η πρώτη μου μέρα στο Λονδίνο και όλα μοιάζουν ιδανικά! Η Άρσεναλ είναι μια από τις τρεις καλύτερες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και είμαι ευτυχισμένος που τα επόμενα χρόνια θα φορώ τη φανέλα της» ενώ συνέχισε αναφερόμενος στην εκ νέου συνεργασία του με… παλιούς γνώριμους!

«Είναι κάπως περίεργο που θα αγωνίζομαι ξανά στον ίδιο σύλλογο με τους Ομπαμεγιάνγκ και Μχιταριάν. Το 2013 πήραμε μαζί μεταγραφή στην Ντόρτμουντ και τώρα συνυπάρχουμε ξανά στο Λονδίνο! Θαυμάζω ωστόσο όλους τους νέους μου συμπαίκτες και όπως είπα και νωρίτερα… Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καλαματιανός στόπερ στην επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων».

Ιωάννης Τζιουμακλής