Bolshoi Bets: Νίκη για Κροατία, σκοράρει και η οικοδέσποινα Ρωσία

Εντυπωσιακά ξεκίνησε η φάση των νοκ-άουτ! Στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Αργεντινή είδαμε επτά γκολ (τουλάχιστον τα δύο εκπληκτικά) , δύο εσωτερικές ανατροπές στο σκορ, έναν 19χρονο να μας μαγεύει.



Bolshoi Bets: Νίκη για Κροατία, σκοράρει και η οικοδέσποινα Ρωσία

 Καλύτερη ομάδα στο ματς οι ¨πετεινοί¨ αλλά και συνολικά στο τουρνουά, πήραν δίκαια την πρόκριση για τα προημιτελικά. Η Αργεντινή πάλεψε, ο Ντι Μαρία έτρεξε και πέτυχε πανέμορφο γκολ, ο Μέσσι προσπάθησε όσο μπορούσε, όμως οι ανορθογραφίες του προπονητή δεν είχαν λύση. Και στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι η καλύτερη ομάδα εντός γηπέδου, προκρίθηκε. Οι παίκτες της ¨Σελέστε¨ έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, ακολούθησαν κατά γράμμα της οδηγίες του προπονητή τους, είχαν το δίδυμο Καβάνι-Σουάρες σε μεγάλη μέρα. Τρομερά άτυχος ο πρώτος που τραυματίστηκε ύστερα από τέτοια τεράστια εμφάνιση. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πρέπει να πιστωθεί στον κόουτς Ταμπάρες. Το γκολ που δέχτηκαν οι Πορτογάλοι στην πρώτη ουσιαστικά (αντ)επίθεση του αγώνα τους χάλασε το ¨ευαγγέλιο¨ που έχουν, ως ομάδα Σάντος. Η διάσπαση των έντεκα αμυνόμενων Λατινοαμερικάνων ήταν αδύνατη για τον Κριστιάνο και τους υπόλοιπους. Η στήλη έμεινε στο 1/2 αφού όσο γρήγορα επιβεβαιώθηκε το γκολ/γκολ του πρώτου αγώνα τόσο (και περισσότερο) γρήγορα χάλασε το δεύτερο. Σήμερα συνεχίζουμε με άλλα δύο παιχνίδια. Πάμε να τα δούμε, με την ευχή το όμορφο θέαμα να συνεχιστεί.

Στο Λουζνίκι της Μόσχας θα αναμετρηθούν Ισπανία-Ρωσία. Οι ισπανοί προβληματίζουν. Κυρίως αμυντικά αφού έχουν δεχτεί 4 γκολ, ο Ντε Χέα δεν βρίσκεται στα γνωστά υψηλά στάνταρ του και το δίδυμο Ράμος-Πικέ έχει εκτεθεί αρκετές φορές. Επιθετικά, το σήμα κατατεθέν της συντριπτικής κατοχής της μπάλας είναι άκρως μονοδιάστατο και προβλέψιμο. Βέβαια, η ποιότητα των Ινιέστα, Ισκο , Σίλβα και Ντιέγκο Κόστα μπορεί σμπαραλιάσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Αλλαγές δεν αναμένονται από τον Φερνάντο Ιέρο. Η Ρωσία ύστερα από δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις στην αρχή, προσγειώθηκε στην πραγματικότητα απότομα από την Ουρουγουάη. Πολλά τρεξίματα, δείγμα πάθους, θέλησης και πίστης από τους οικοδεσπότες. Συμπαθητική επιθετική λειτουργία, ακόμα καλύτερες αντεπιθέσεις που δεδομένα σήμερα θα έχει ευκαιρίες να εκδηλώσει. Αμυντικά υπάρχουν ερωτηματικά καθώς στα δύο παιχνίδια που κέρδισε δεν είχε απειλητικούς αντιπάλους, στο μοναδικό με (πολύ) σοβαρό αντίπαλο δέχτηκε τρία γκολ και γενικότερα προβλημάτισε. Εκτός του τιμωρημένου Σμολίνκοβ, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένου και του Τζαγκόεβ που είχε τραυματιστεί στην πρεμιέρα. Δύσκολα θα δούμε κάποια αλλαγή στο αρχικό σχήμα. Η νίκη της Ισπανίας προσφέρεται στο 1,50 και όσο καλύτερη ομάδα και αν είναι δεν μπορεί να πονταριστεί. Η Ρωσία παίζει εντός έδρας, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, θα βρει κάποιες ευκαιρίες σίγουρα, οπότε στρέφομαι στο γκολ/γκολ που μας προσφέρει ο ΟΠΑΠ στο 1,82 και στο όβερ του 1,75.

Στο Νίζνι Νόβγκοροντ θα διεξαχθεί το Κροατία-Δανία. Οι Κροάτες έχουν εντυπωσιάσει. Πολύ σοβαρή ομάδα σε όλες τις γραμμές με την απαιτούμενη ποιότητα για παιχνίδια τέτοιου επιπέδου. Η τριάδα του κέντρου με Μόντριτς-Ράκιτιτς-Μπρόζοβιτς δίνει όλο το ρυθμό στην επίθεση αλλά και τη σιγουριά στα μετόπισθεν. Υπάρχει χημεία, πίστη και αισιοδοξία. Πολύ σημαντικό είναι το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα καθώς οι Βαλκάνιοι είναι εκρηκτικοί χαρακτήρες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Ντάλιτς. Σοβαρότητα, αγωνιστικό πλάνο και χαρακτήρα έχουν επιδείξει και οι Δανοί ως τώρα. Σφιχτή αμυντική προσέγγιση στα παιχνίδια, ένας Έρικσεν να δημιουργεί για όλους μπροστά, Σίστο-Πόουλσεν και Γιόργκενσεν να βοηθούν παντού. Η πρόκριση είναι επιτυχία από μόνη της ωστόσο η όρεξη έχει ανοίξει και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για σήμερα. Οι Κροάτες έχουν δείξει ως τώρα μεγάλη ποιότητα. Δείχνουν ικανοί και έτοιμοι για πολλά πράγματα. Οι Δανοί δίνουν την μπάλα στους αντιπάλους και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον ηγέτη Έρικσεν. Η νίκη της ¨χράβτσκα¨ προσφέρεται στον ΟΠΑΠ σε απόδοση 1,70.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Συνοπτικά

Ισπανία-Ρωσία γκολ/γκολ 1,82

Κροατία-Δανία 1 1,70

Νίκος Κεραμύδας