Άλι: «Δεν φοβόμαστε κανέναν…»

Έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας του και δεν το κρύβει! Ο Ντέλε Άλι θεωρεί ότι η εθνική Αγγλίας είναι έτοιμη, χωρίς φόβο, να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στο Μουντιάλ και γιατί όχι να κατακτήσει το τρόπαιο!  



Άλι: «Δεν φοβόμαστε κανέναν…»

«Το Μουντιάλ είναι το υψηλότερο επίπεδο! Οι καλύτερες ομάδες και παίκτες παίζουν αντίπαλοι! Ως ομάδα δεν φοβόμαστε κανέναν! Όποια ομάδα και αν βρεθεί απέναντί μας δεν πρόκειται να κρυφτούμε, θα βγούμε στο γήπεδο με πίστη στον εαυτό μας, θα παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε με την ελπίδα ότι θα νικήσουμε», ήταν το πρώτο σχόλιο του μέσου της Τότεναμ που συνέχισε:

«Όπως είχα πει και παλιότερα, ήρθαμε εδώ με στόχο να κατακτήσουμε το τρόπαιο και αυτό θα κάνουμε. Μέχρι στιγμής παίζουμε καλά, έχουν βγει θετικά στοιχεία από το παιχνίδι μας, όμως ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σε ορισμένα άλλα.

Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πόσο καλά παίξαμε στο προηγούμενο και ότι γενικά τα πάμε καλά. Πρέπει να είμαστε θετικοί, όχι όμως να αφήσουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί. Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και αισιοδοξούμε ότι μπορούμε να τους νικήσουμε όλους»!