Επισημοποιείται άμεσα του Σάρι στην Τσέλσι!

Ώρες μετράει πλέον ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τσέλσι, αφού με την έναρξη της νέας εβδομάδας, το θέμα της πρόσληψης του Μαουρίσιο Σάρι για τον πάγκο της Τσέλσι θα πάρει επίσημη μορφή. 



Επισημοποιείται άμεσα του Σάρι στην Τσέλσι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», ο κόουτς που μεγαλούργησε στη Νάπολι, θα μετακομίσει στο Λονδίνο εντός των επόμενων ωρών, προκειμένου να ολοκληρώσει την πρόσληψή του από τους «μπλε». 

Αν και το προηγούμενο διάστημα περίμενε απλά να τον ενημερώσουν για να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την αγγλική πρωτεύουσα, εν τέλει φαίνεται πως αυτό θα συμβεί με την έναρξη της νέας εβδομάδας. 

Η «Telegraph» αναφέρει ότι παρά το γεγονός πως ο Αντόνιο Κόντε έχει ετοιμάσει ήδη το πρόγραμμα των προπονήσεων της προετοιμασίας (με έναρξη την μεθεπόμενη Δευτέρα), δεν θα προλάβει να το ξεκινήσει καν, αφού από Δευτέρα αναμένεται να επισημοποιηθεί το δικό του «διαζύγιο» με το κλαμπ και η έναρξη της συνεργασίας με τον Μαουρίσιο Σάρι. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κρις Τζόουνς, επί 12 έτη γυμναστής φυσικής κατάστασης της Τσέλσι, παρά το γεγονός πως έχει συμφωνήσει να μετακινηθεί στη Ντέρμπι Κάουντι ώστε να βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του Φρανκ Λάμπαρντ, θα μοιάζει τον χρόνο του ανάμεσα στα «κριάρια» και τους «μπλε», ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί, μέχρι και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Κώστας Ζάλιαρης