Ντεφό: «Ο Σάουθγκεϊτ σταμάτησε τις κλίκες»!

Την άποψη ότι η μεγαλύτερη αλλαγή που έφερε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι το «δέσιμο» μεταξύ των παικτών και η διαγραφή των προηγούμενων… στρατοπέδων εξέφρασε ο Ζερμέιν Ντεφό!  



Ντεφό: «Ο Σάουθγκεϊτ σταμάτησε τις κλίκες»!

«Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα υπήρχαν… κλίκες. Καθόμουν μόνο με τους φίλους μου, όχι για κάποιον λόγο αλλά έτσι ήταν τα πράγματα! Υπήρχαν τα παιδιά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτά της Τσέλσι! Είχαν έντονο ανταγωνισμό από τις ομάδες τους και αυτό δεν τους βοήθησε να «δέσουν» με την εθνική Αγγλίας, όπως τα τωρινά παιδιά», τόνισε χαρακτηριστικά ο γερόλυκος επιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στην αλλαγή νοοτροπίας που έφερε ο Σάουθγκεϊτ:

«Ο Γκάρεθ το είδε και για αυτό θεωρείται πολύ καλός προπονητής. Ταίριαξε απόλυτα με την ομάδα, διότι τους περισσότερους παίκτες τους ήξερε από την U21. Το κλίμα πλέον είναι διαφορετικό. Η ατμόσφαιρα είναι εντελώς διαφορετική πλέον.

Για παράδειγμα, πριν παίξουμε με τη Σκωτία και τη Γαλλία πήγαμε στους για δύο τρεις μέρες πεζοπορία. Αυτό δεν θα συνέβαινε μέχρι πρότινος. Έχετε την εντύπωση ότι θα μπορούσε κανείς να πει αυτό το πράγμα στους Σολ Κάμπελ και Ντέιβιντ Τζέιμς;».