«Πόκερ» ανάμεσα σε τρεις για Μίτροβιτς

Σε παρτίδα πόκερ φαίνεται πως εξελίσσεται το άμεσο ποδοσφαιρικό μέλλον του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς, με την Φούλαμ να θέλει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, τη Νιούκαστλ να έχει μεγάλες απαιτήσεις και τον ποδοσφαιριστή να πιέζει για την ολοκλήρωση της μετακίνησης.



«Πόκερ» ανάμεσα σε τρεις για Μίτροβιτς

Ο Μίτροβιτς έκανε ένα τρομερό δεύτερο μισό στην σεζόν με την φανέλα των «κότατζερς» και ήταν ανάμεσα στις πιο σημαντικές μονάδες για την άνοδο/επιστροφή τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Με τον Σλάβισα Γιοκάνοβιτς να παίρνει τα μέγιστα από τον συμπατριώτη του και εκείνον να είναι πολύ χαρούμενος στο Λονδίνο οι δύο άνδρες θα ήθελαν να συνεργαστούν και του χρόνου, ωστόσο στην μέση μπαίνει το οικονομικό.

Κι αυτό γιατί μπορεί ο Σέρβος επιθετικός να μην δείχνει εντός πλάνων του Ράφα Μπενίτεθ, αλλά από την πλευρά της η Νιούκαστλ θα επιδιώξει να βγάλει το μέγιστο δυνατό κέρδος. Συγκεκριμένα λέγεται ότι τον αξιώνει στα 30 εκατομμύρια λίρες, ποσό υπερδιπλάσιο από αυτό που είχε δώσει στην Άντερλεχτ για τον κάνει δικό της το 2015 και κατά δέκα εκατομμύρια μεγαλύτερο από αυτό που θέλει να δώσει η Φούλαμ.

Έτσι δυναμικά στο... τραπέζι μπαίνει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ενημέρωσε την διοίκηση της Νιούκαστλ πως δεν έχει σκοπό να αγωνιστεί εάν του κάνουν την ζωή δύσκολη (σ.σ διαπραγματευόμενοι ένα ποσό απαγορευτικό για την εκπλήρωση των όσων θέλει), πιέζοντας έτσι όπως μπορεί για να επιστρέψει ως μόνιμος στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Γιώργος Σιάφας