Σκέφτεται την απόσυρση από την εθνική Αιγύπτου ο Σαλάχ!

Tην αποχώρηση του από την εθνική ομάδα της Αιγύπτου σκέφτεται σοβαρά πια ο Μοχάμεντ Σαλάχ!



Σκέφτεται την απόσυρση από την εθνική Αιγύπτου ο Σαλάχ!

Όπως αποκάλυψαν ρεπόρτερ του CNN, ο Αιγύπτιος άσος παρουσιάζεται αρκετά δυσαρεστημένος από το όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στην περιοχή της Τσετσενίας, όπου και κατέλυε η εθνική ομάδα της Αιγύπτου για το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο!

Για να τιμήσει τον Moχάμεντ Σαλάχ και την ομάδα του, ο δήμαρχος της περιοχής, Ραμζάν Καντίροφ, ανακύρηξε τον παίκτη της Λίβερπουλ επίτιμο πολίτη της Τσετσενίας, η κίνηση του όμως να δημοσιεύσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία του παίκτη αναφέροντας πως ο 25χρονος επιθετικός είναι και επίσημα πια πολίτης της «Τσετσενικής Δημοκρατίας». Αξίζει να τονισθεί πως η Τσετσενία αποτελεί περιοχή της Ρωσίας η οποία έχει δέιξει έντονα κατά το παρελθόν αποσχιστικές τάσεις, ενώ ο Σαλάχ φέρεται να αναγκάστηκε να δώσει το παρόν στην τελετή και να λάβει την συγκεκριμένη τιμή από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου.

Η όλη υπόθεση φαίνεται πως έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις ιδίως στη Ρωσία, κάτι που δεν άρεσε στον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος θεωρεί εαυτόν εκτεθειμένο από τα όσα συνέβησαν και αφού δεν ήθελε να εμπλακεί το όνομα του σε πολιτικής φύσεως καταστάσεις.

Χρήστος Γραβιάς