Χαλαρός ο Σάουθγκεϊτ με το θέμα της διαρροής

Χαλαρός εμφανίστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος δεν έδειξε να νιώθει άβολα μετά την διαρροή κάποιων σημειώσεών του πριν από το παιχνίδι κόντρα στον Παναμά.



Χαλαρός ο Σάουθγκεϊτ με το θέμα της διαρροής

Ενώ πλησιάζουμε στην δεύτερη αγωνιστική και για τα «τρία λιοντάρια», ο Τύπος δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει πως ο Μάρκους Ράσφορντ θα αντικαταστήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ στην αρχική ενδεκάδα και ο Σάουθγκεϊτ κλήθηκε να μιλήσει γι’ αυτό.

«Δεν περιμένω από τα Μέσα να είναι μαζί μας με τον τρόπο που δουλεύουν, θέλουν να τα πάμε καλά, αυτό ήταν ξεκάθαρο καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά. Είμαι χαλαρός, η ομάδα βγήκε τρεις ημέρες πριν το πρώτο μας παιχνίδι και δεν είπα τίποτα γιατί είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Ας μην το δραματοποιούμε. Η φωτογραφία που βγήκε τις προάλλες δεν ήταν ούτε καν η ομάδα, οπότε όλα καλά. Ήταν μια λίστα για τις προπονήσεις. Είμαι τελείως χαλαρός», σχολίασε σχετικά, με τον προπονητή του Παναμά, Ερνάν Ντάριο Γκόμες να ισχυρίζεται από την πλευρά του πως ό,τι και να γίνει το όλο θέμα δεν έχει επηρεάσει την προετοιμασία της ομάδας του.

Γιώργος Σιάφας