Θέμα στο πόδι ο Λουκάκου

Για ενδεχόμενη απουσία του Ρομέλου Λουκάκου από το παιχνίδι της εθνικής Βελγίου κόντρα στην Αγγλία κάνουν λόγο στο εξωτερικό μετά τη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» με σκορ 5-2 επί της Τυνησίας, με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκομίζει πρόβλημα από το ματς.



Θέμα στο πόδι ο Λουκάκου

Ο Βέλγος στράικερ σκόραρε για δεύτερη φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, βρίσκοντας δίχτυα ξανά δύο φορές για να συνεισφέρει κι αυτός στην ευρεία νίκη της ομάδας του.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής του, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, τον συνεχάρη για το επίτευγμά του αυτό ωστόσο επεφύλασσε και μια δυσάρεστη είδηση μιας και ανέφερε ότι ο Λουκάκου έχει μυϊκό πρόβλημα στο αριστερό του πόδι. Φυσικά η είδηση μόνο δυσάρεστη δεν μπορεί να είναι για τους Άγγλους, που αφότου παίξουν με τον Παναμά θα περιμένουν να δουν εάν η αντίπαλός τους (σ.σ καλώς εχόντων των πραγμάτων για την πρώτη θέση) δεν θα έχει στην διάθεσή της τον βασικό φορ της.

Για την ώρα, ο Λουκάκου δήλωσε πως στόχος του δεν είναι να τελειώσει πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ, αλλά αυτός του να πάει η ομάδα όσο πιο μακριά μπορεί, έχοντας φυσικά εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» από την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.

Γιώργος Σιάφας