Σουηδός ρεπόρτερ... «έστειλε» τον Κεντίρα σπίτι του!

Ένας δημοσιογράφος από τη Σουηδία πήγε να πιάσει... «αδιάβαστο» τον Σάμι Κεντίρα, όταν του πρόσφερε εισιτήρια επιστροφής για την πατρίδα του, θέλοντας έτσι να τον «πειράξει» εν αναμονή της αναμέτρησης των Σκανδιναβών με τη Γερμανία!



Σουηδός ρεπόρτερ... «έστειλε» τον Κεντίρα σπίτι του!

Η απρόσμενη ήττα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην πρεμιέρα από το Μεξικό (0-1), σε συνδυασμό με τη νίκη των Σουηδών απέναντι στη Ν. Κορέα, καθιστά το μεταξύ τους παιχνίδι... ντέρμπι πρόκρισης στον 5ο όμιλο!

 

Έτσι, εν αναμονή του αυριανού ματς (23/6, 21:00), ο Λούντβιγκ Χόλμπεργκ, όταν συνάντησε τον μέσο της Γιουβέντους, «προσφέρθηκε» να δώσει σε εκείνον και τους συμπαίκτες του ένα εισιτήριο επιστροφής για την χώρα του, δεδομένου ότι «η Γερμανία θα χάσει το Σάββατο και θα αποκλειστεί από το Μουντιάλ»!

 

Ο Σάμι Κεντίρα βέβαια παρέμεινε σοβαρότατος και δεν... «τσίμπησε», απαντώντας σε σχετικά αυστηρό τόνο: «Ευχαριστώ πολύ αλλά μάλλον δεν θα μας χρειαστεί. Σκεφτόμαστε μόνο το πώς θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε αναλύσει το παιχνίδι της Σουηδίας και είμαστε σίγουροι πως θα κερδίσουμε». Όσο για το πότε μπορεί να τα χρειαστεί; «Μάλλον μετά τις 16 Ιουλίου (σ.σ. όταν και θα έχει τελειώσει το Μουντιάλ)».

 

Για να δούμε ποιός θα επιβεβαιωθεί αύριο το βράδυ, με το πέρας της αναμέτρησης...

 

 

Χρήστος Γραβιάς